Через декілька днів після важкої операції на очі Сергій Бабкін рвонув на зйомки: “з корабля на бал”

Операція пройшла навіть краще, ніж очікував лікар. У лютому артиста чекає ще одна процедура, а поки музикант Сергій Бабкін освоює роль тренера в гумористичному шоу.

Наприкінці січня український музикант Сергій Бабкін повідомив сумну новину. У нього діагностували рідкісне захворювання очей, яке зустрічається один раз на мільйон. Про це артист розповів в Інстаграм.

Инстаграм Сергея Бабкина
Інстаграм Сергія Бабкіна

Артистові терміново потрібно було робити операцію, щоб не осліпнути остаточно. Але в Україні спеціального обладнання і медикаментів не було, тому Сергій Бабкін разом з дружиною Сніжаною вирушили в клініку в Австрію.

Перша операція пройшла успішно

Сергею Бабкину сделали сложную операцию на глаза
Сергію Бабкіну зробили складну операцію на очі

Днями музикант поділився чудовою новиною – операція пройшла чудово. Артист відчуває себе добре. Бабкін не став себе жаліти, і майже відразу рвонув на зйомки гумористичного шоу “Ліга сміху”.

Сніжана Бабкіна показала момент зі зйомок і написала: “З корабля на бал”.

 ""

У новому сезоні “Ліги сміху”, який назвали “Битва титанів”, Сергій Бабкін буде тренером. Екс-соліст гурту 5’nizza зізнався, що давно мріяв опинитися у тренерському кріслі.

Сергей Бабкин стал тренером в шоу Лига смеха
Сергій Бабкін став тренером в шоу Ліга сміху

Сергія Бабкіна чекає друга операція

Незважаючи на те, що 18-19 лютого Бабкіна чекає ще одна поїздка до Австрії, він сповнений сил і енергії. Музикант сподівається, що і в Україні з часом з’явиться апарат, який зможе робити подібні операції. Оскільки не кожен може дозволитит собі лікування за кордоном.

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.