Екс-чоловік Соломії Вітвіцької зізнався, чому захотів розлучення: втомився бути в тіні дружини

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька розповіла, що вони з чоловіком не раз відвідували психолога, щоб врятувати сім'ю і стосунки.

“Я обов’язково ще знайду тобі гарну дружину”, – цими словами телеведуча Соломія Вітвіцька приголомшила всіх знайомих, друзів і соцмережі.

Сьогодні, 9 лютого 2021 року стало відомо, що зірка ТСН подала на розлучення після восьми років у шлюбі з Владиславом Кочатковим.

Соломія познайомилася з майбутнім чоловіком завдяки роботі, на корпоративі. Спочатку вони довго листувалися, а потім почали зустрічатися.

Соломия Витвицкая и Влад Кочатков
Соломія Вітвіцька та Влад Кочатков

Уже тоді журналістка була відомою й успішною. У 33 роки Соломія вийшла заміж за 25-річного Владислава. Молодий чоловік не любив світське життя, як його дружина, але заради коханої відвідував усі заходи.

Свадьба Соломии Витвицкой
Весілля Соломії Вітвіцької

Чоловік не витримав публічності

Як повідомляє zhvl_official, ініціатором розлучення стала Соломія. Але, ще раніше, в одному інтерв’ю Владислав зізнався в тому, що не витримує публічності дружини. Ймовірно, це і стало причиною розлучення.

На початку подружнього життя він говорив, що це його не турбує. А через 8 років зрозумів, що так далі не можна.

“Повинен сказати, що перебувати в тіні дружини амбітному чоловікові – це важко. Будь-який чоловік хоче бути главою в сім’ї. У цілому воно у нас так і є, але відчуття такого все одно немає”, – розповідав чоловік Соломії Вітвіцької Влад Кочатков.

Тоді і Соломія говорила, що вони з чоловіком намагалися врятувати відносини і неодноразово відвідували психолога. У результаті почуття охололи, а замість них з’явилися дружні стосунки.

Навіть підписники Соломії Вітвіцької помітили, що сім’ї більше немає.

Комментарии из Инстаграм
Коментарі з Інстаграм

Схожі статті

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Златі Огнєвіч за борги відключили світло в квартирі, яку вона показувала в “Холостячці”: “Я бачила платіжки”

Зі Златою Огнєвіч весь час трапляються якісь неприємності. Нещодавно змушена була скасувати концерти через аферистів. А це зірка пригадала, як їй ЖЕК відключив світло за несплату.

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.