(Відео) Як виглядає примадонна Алла Пугачова без макіяжу: Ліза Галкіна розмістила фото в соцмережах

Можна побачити з яким піднесенням Алла Борисівна дивиться і спілкується з дочкою Лізою та сином Гаррі. Поруч з ними та з молодим чоловіком вона сама молодіє.

Зовнішність Алли Пугачової завжди є об’єктом обговорення. Артистку пильно розглядають не тільки при виході у світ, а й кожному її фото в соцмережах.

Кілька кадрів, які зірка показує без макіяжу, дали привід думати, що останнім часом вона помітно здала. На змарнілому обличчі проступають численні зморшки. Це схвилювало і журналістів і шанувальників. Вік і час не пошкодуйте примадонну, що чітко видно на знімках.

Роки явно беруть своє і знаменитість не змогла встояти проти природного процесу старіння. Такі непривабливі зображення з’явилися на фанатській сторінці дочки співачки Лізи Галкіної. Під ними розгорілася суперечка.

Одні вважали, що примадонна має поганий вигляд і роки беруть своє. Інші шанувальники таланту співачки в черговий раз похвалили її зазначивши, що вона найкраща, найкрасивіша, найчарівніша жінка, яка співає.
Сама Алла Пугачова, коли розміщує свої фото в соціальних мережах, каже про свою зовнішність – не забувайте, скільки мені років.

 "" Потрібно віддати належне талановитої співачки та просто людині, яка у свої роки зважилася завести двох прекрасних дітей і вони зараз її та Максима Галкіна радують.

Можна побачити з яким піднесенням Алла Борисівна дивиться і спілкується з дочкою Лізою та сином Гаррі. Поруч з ними та з молодим чоловіком вона сама молодіє. Найголовніше, що у співачки молода душа і хороша енергетика.

Всі хто знаходиться з нею поруч відчувають її чарівність і безпосередність. Багато її друзі відзначають, що поруч з нею почуваєшся добре і завжди підіймається настрій, коли спілкуєшся з цією людиною.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.