Максим Галкін заспівав: написав пісню про кохання для дружини Алли Пугачової та інших жінок

Напередодні дня Святого Валентина Максим Галкін вирішив піднести коханій дружині незвичайний подарунок і написав для неї пісню. Вона вже доступна на всіх майданчиках.

Про свій дебют у вокальній області Максим Галкін розповів в соціальній мережі Інстаграм, опублікувавши посилання на нову пісню “День Валентина “.

Варто відзначити, що нова пісня Галкіна досить весела і запальна, тому точно буде справжнім “гімном ” Дня Закоханих.

Прослухати нову пісню Максима Галкіна можна в Ютуб-мьюзік і на інших майданчиках

Максим Галкін випустив пісню
Максим Галкін випустив пісню

Всім закоханим і тим, хто просто проходив повз, присвячується

Відразу після прем’єри Галкін зробив великий пост, де трохи розповів про свою нову роботу і про те, чому він вирішив спробувати себе у вокалі.

“Ця пісня присвячується Дню Валентина, а також щирої любові і безмежного обожнювання цього дня квітковими, парфумерними та ювелірними бутиками.

Не важливо, що ти подаруєш своїй коханій на День Святого Валентина, важливо, якого розміру буде діамант. Всім закоханим присвячується. Всім закоханим і недолюбленного присвячується! “, – висловився пародист, гуморист і блогер Максим Галкін.

До слова, про любов Максим Галкін знає чимало. Уже майже два десятка років він складається в вдалому і міцному шлюбі з Примадонною російської естради Аллою Борисівною Пугачової. Хоча на самому початку їм взагалі не пророкували нічого серйозного.

Історія кохання Алли Пугачової і Максима Галкіна на 60 секунд: дивовижна пара! #Shorts

Тут коротка історія любові найкращу, незвичайної і ідеальної пари Росії, а також – їх милі кадри з сімейного архіву.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.