Чи не влізуть ні в який одяг: хто із зірок розтовстів після карантину? Потап, Могилевська, Каменських та інші

Звичайно все люди по своєму прекрасні. Але що поробиш жінки завжди хочуть бути досконалі, та й чоловіки також прагнуть до цього.

Кожна дівчина мріє, щоб у неї була прекрасна і струнка фігура. Звичайно все люди по своєму прекрасні.

Але що поробиш жінки завжди хочуть бути досконалі, та й чоловіки також прагнуть до цього. Особливо це стосується зірок естради.

Як поправляються і худнуть ці люди можна дізнатися з цієї статті.

Звичайно ми не можемо конкретно сказати хто одужав, але на наш суб’єктивний погляд ми можемо вибрати зірок, і їх недавні не надто вдалі фото, де вони здаються більше звичайного.

Ані Лорак

Ані Лорак
Ані Лорак на тренуванні

Ось тут в Ані Лорак, наприклад, видно живіт.
І сама Ані в соціальних мережах повідомляє, що вона, щоб підтримати форму тіла і не товстіти щоранку починає з простої тренування.

Особливу увагу вона приділяє формі та обсязі сідниць, стегон і потім рук і плечей. Вона змушена тримати себе в формі, щоб не погладшати. Обов’язково потім душ. Важливе значення має для Ані сніданок. Щоб не набрати вагу вона готує вівсянку на воді. Додає туди ложку меду. Іноді робить собі яєчню.

Обов’язково присутній у сніданку чай або каву. Потрібно бути спортивним, активним і підтягнутим, адже скоро весна, – констатує Ані Лорак.

Джамала

Джамала
Джамала вирішила, що їй потрібно скинути 10 кг

Нещодавно співачка розмістила в соцмережах фото своєї фігури та повідомила, що на фотографії вона важить 59 кг. А зараз вона поправилась під час карантину і її вага вже складає 69 кг.

Ці фотографії вона залишає в соцмережах, і для себе як мотивація, щоб схуднути. Потрібно вести боротьбу з набраними 10 кілограмами, – підсумовує вона. Тепер для неї основне завдання – схуднути.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських, то худне, то знову гладшає

Настя часто розміщує свої фотографії в соцмережах. Особливо в купальниках. В одному з відео шанувальники помітили, що їхній кумир почав набирати вагу. Так на фото та у відео видно, що Настя погладшала на стегнах і животі. Явно зайву вагу!

І це попри те, що нею майже щоранку публікується історії про її тренуваннях, а Потап інформує шанувальників, що дружина “сидить” на дієті.

А все почалося ще раніше, коли Настя при виступі на Дні незалежності була в білому вбранні та засвітила злегка округлий живіт.
Ще тоді шанувальники констатували – товстішає.

Настя не приховувала, що у неї мали місце невдалі спроби скинути зайву вагу і схуднути. Вона зізналася, що сідала на жорстку дієту і зверталася до дієтолога, для виведення зайвої рідини з організму. Результату вона швидко домагалася.

Але це було недовго. Потім їй ставало погано і вона поверталася до звичайного харчування і способу життя і різко починався набір ваги. І найгірше, що кілограми поверталися в подвійній кількості.

Потап

Потап
Потап помітно погладшав

Своєю чергою Потап також схуд раніше на 20 кг. Однак у зв’язку з карантином і відпочинком на морях, він розслабився і почав набирати вагу.

Живіт і стегна збільшилися, що видно з його фото яке він виклав у соцмережах, коли перебував на відпочинку.

Наталя Могилевська

Могилевська
Могилевська додала до своєї ваги кілька кг

Співачка коли “запалювала” на сцені та перевтілилася в образ Потапа в супер фіналі шоу “Маскарад” показала свою пародію на ПТП і хіт Chica Bamboni.

І тут шанувальники її таланту помітили, що співачка поправилася на обличчя. Також в районі шиї плечей, а також стегон з’явилися зайві кілограми.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.