Пам’ятайте Максима Шаталіна з “Моєї прекрасної няні”? Ось як коханець Заворотнюк зараз виглядає

Привабливий і харизматичний актор Сергій Жигунов, який зіграв відомого продюсера Максима Шаталіна в серіалі "Моя прекрасна няня", закохав у себе багатьох глядачок.

З моменту виходу серіалу пройшло понад десять років. Ця стаття для тих, кого цікавить як же виглядає зараз жіночий улюбленець і чим живе.

Майно з молотка

Максим Шаталін - Сергій Жигунов
Максим Шаталін – Сергій Жигунов

Після величезної популярності, яку артисту приніс серіал “Моя прекрасна няня”, доля приготувала Сергію Жигунову нелегкі випробування.

У 2014 році для зйомок нового фільму він взяв багатомільйонний кредит у банку, але виплатити вчасно його не зміг.

Довелося розплачуватися за рахунками особистим майном. З молотка продали будинок площею 417 кв.м, двоповерховий гараж і лазня в 121 кв.м та земельна ділянка в 1.3га у Володимирській області, заарештована його квартира на Мосфільмовской.

Максим Шаталін - Сергій Жигунов в серіалі "Моя прекрасна няня"
Максим Шаталін – Сергій Жигунов в серіалі “Моя прекрасна няня”

Під загрозою продажу на торгах виявилося його творча спадщина, на яке артист має авторські права. Хоча схожа ситуація вже була у продюсера в 2013 році, коли йому довелося взяти в борг у свого бізнес партнера борг в 8 млн. Рублів.

Щоб розрахуватися з боргом, йому довелося передати права на 9 своїх картин. У ЗМІ з’явилася інформація про те, що Жигунова занесли в список найвідоміших боржників, поряд з Анастасією Волочковою.

Але Жигунов зміг домогтися спростування. Газетярі принесли вибачення, видалили ці матеріали з мережі і написали про те, що мова йшла про однофамільця артиста. На доказ того, Жигунов виклав у своєму мікроблозі в Instagram копію цього спростування.

Особисте життя

Максим Шаталін - Сергій Жигунов - як актор змінився з часів зйомок серіалу "Моя прекрасна няня"?
Максим Шаталін – Сергій Жигунов – як актор змінився з часів зйомок серіалу “Моя прекрасна няня”?

Не просто складаються у артиста і відносини з жінками. У першому шлюбі з Вірою Новікової у Жигунова народилася дочка Марія.

По-батьківськи він також ставився до Насті, дочки Віри від першого шлюбу.

Сергій Жигунов
Сергій Жигунов

Їх шлюб тривав 23 роки. Потім були романтичні стосунки з Анастасією Заворотнюк, після яких, через два роки, він знову укладає шлюб зі своєю першою дружиною.

Сергій Жигунов і Настя Заворотнюк
Сергій Жигунов і Настя Заворотнюк

Але сімейне життя знову виявилася не міцною. Зараз Сергій Жигунов живе з журналісткою Вікторією Ворожбит в заміському будинку в Абрамцево, хоча продовжує офіційно бути в шлюбі з Новікової.

За що онкохвора Анастасія Заворотнюк ненавиділа третього чоловіка? Невідомі факти про актрису

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.