Син Максима Галкіна Гаррі раптово відкрив в собі талант ведучого погоди (Відео)

Ні для кого не секрет, що тато Максим Галкін з самого народження своїх дітей виступав за те, щоб показувати їх публіці і привчати до слави.

Саме тому у зоряного пародиста в соціальній мережі Інстаграм можна побачити чимало знімків дітей і забавних відео з ними. Наприклад, на одному з останніх Гаррі Галкін пробує себе в якості ведучого новин погода.

Він тримає в руках смартфон з відкритою погодою по містах Росії, і розповідає, скільки градусів там буде в найближчі дні.

Здивувало його те, що на найближчі лютневі дні в деяких містах Росії за прогнозом буде навіть до 30 градусів спеки. Таку аномалію не очікував побачити ніхто.

При цьому зоряний тато знімав сина на камеру, коментував, і показав якісь величезні кучугури за вікном.

Повна протилежність Галкіна – його дружина, 71-річна Алла Пугачова. Примадонна рідко ділиться сімейними відео з дітьми, віддаючи цю можливість 44-річному чоловікові Максиму Галкіну.

У цьому році на своїй офіційній сторінці в Інстаграм на День святого Валентина легенда російської естради показала, як вони разом з 7-річним Гаррі влаштували музичну імпровізацію.

У величезному замку Пугачова стоїть рояль, тому малюки можуть вчитися без проблем музикувати. Допомагає в цьому їх зоряна мама.

“Свобода творчості “, – коротко прокоментувала Пугачова спільну гру з сином Гаррі. Очевидно, що знімав цей відеокліп зоряний тато.

Шестиповерховий палац Галкіна і Пугачової: як виглядає всередині будинок Примадонни і її сім’ї?

У нашому відео ви можете дізнатися, як зсередини виглядає найбагатший зоряний палац Росії.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!