Зворушливий знімок з коханим і зміна іміджу: нова зачіска Аліни Гросу захопила мережу (Фото)

Стара істина, про те, що любов надихає не тільки на подвиги, але і нові музичні композиції - діє завжди.

Любовні стосунки, які можуть спалахнути зненацька іноді дають поштовх художникам для написання картин, поетам для твору віршів і вченим для наукових відкриттів. Кому як!

Аліна Гросу, яка є українською співачкою, буквально недавно повідала, що у неї нові романтичні відносини.

Її шанувальник – російський актор Роман Полянський. Вони до того ж презентували спільну пісню. І це у них непогано вийшло. Так що стара істина, про те, що любов надихає не тільки на подвиги, але і нові музичні композиції – діє завжди.

У своєму Instagram Аліна зізналася, що для Романа співати пісні – в новинку. На своїй сторінці в Інстаграм. Аліна повідомила, що Роман практично ніколи не співав пісні. На фотографіях, які Аліна Гросу розмістила в соціальних мережах, вона стоїть разом зі своїм обранцем на столичному даху, коли відвідувала радіостанцію.

 "Аліна
Аліна Гросу та Роман Полянський

Мабуть, ці нові романтичні відносини надихнули зірку зробити собі нову зачіску. Аліна зробила її коротшою і з чубчиком. Потім Аліна в соцмережах поставила питання своїм шанувальникам, про те, чи сподобалася пісня “Рушник”, яку вони разом з Романом заспівали? Також співачка поцікавилася у них, хочуть, чи шанувальники, щоб Роман і далі співав пісні?

 "Аліна
Аліна Гросу та Роман Полянський

Ця пісня “Рушник” була представлена на День Святого Валентина. Це не зробили на честь свята закоханих і своїх романістських відносинах.

Нещодавно Аліна Гроссу чесно розповіла, як і чому вона розлучилася зі своїм чоловіком, а також про свої пластичні операції.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.