Володимир Остапчук вдруге стане батьком: його нова дружина Крістіна Горняк вагітна, живіт вже великий

Нещодавно повернувся з Мальдів телеведучий Володимир Остапчук поспішив похвалитися головним досягненням поїздки і показав вагітний живіт коханої дружини Христини Горняк.

Володимир Остапчук опублікував фото, де вони з дружиною Христиною на березі океану.

Володимир стоїть на колінах, обіймає і цілує живіт Христини. А Христина, поклавши руки на поперек, закохано дивиться на чоловіка в сонцезахисних окулярах.

Видно, що живіт у Крістіни досить великий. Очевидно, що вона вагітна. Однак з підпису Володимира незрозуміло – чи то це жарт і дружина просто поправилася, то чи Остапчука дійсно можна привітати з прийдешнім поповненням.

Володимир Остапчук показав вагітну Христину Гірник

“Головна новина з Мальдів. Спасибі all inclusive за те, що набрали по 3 кг кожен “, – написав один з найвідоміших телеведучих і блогерів України.

Володимир Остапчук показав вагітну Христину Гірник
Володимир Остапчук показав вагітну Христину Гірник

Відзначимо, це вже друга дружина Володимира. Раніше його обраницею була Олена Войченко, яка народила йому дитину. Зараз дівчина сама виховує їх спільну дитину.

За словами Войченко, причиною розлучення стали численні зради чоловіка. Зокрема, і зрада з Христиною

Володимир Остапчук та Христина Гірник
Володимир Остапчук та Христина Гірник

З Гірник Володимир познайомився на весіллі друзів в Італії. Він туди повинен був летіти з дружиною Оленою, але та нібито в останній момент відмовилася – не змогла. А після повернення помітила, що Володимиру постійно пише одна і та ж жінка – їй виявилася його майбутня дружина.

Однак телеведучий вже неодноразово заявляв, що пішов від матері своїх дітей в кінці серпня 2019 го не заради Христини. Так чи інакше, ще у вересні того року, за місяць до подачі документів на розлучення, Остапчук та Гірник разом провели романтичний уїк-енд в Парижі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.