Співачка Йолка повертається на українську сцену – вже запланувала великий концерт з декількома прем’єрами

Виконавиця культових пісень "Хлопчик-красавчик" і "Прованс" Йолка повернеться на українську сцену. Тут вона не виступала шість років, але вирішила порушити мовчання.

Артистка вперше з 2014 року дасть сольний концерт в Україні. Анонсувала вона його за вісім місяців.

Якщо співачка все-таки добереться до Києва, то 27 жовтня на сцені Stereo Plaza вона представить нову музичну програму «Мені легко». Старі хіти «Море всередині», «Грею щастя», «Намалюй мені небо», «Назавжди», «Прованс» теж будуть.

Афіша співачки Ялинка на осінь 2021 року в Україні
Афіша співачки Йолки на осінь 2021 року в Україні

“Вона завжди різна і завжди феноменально тонко відчуває свого слухача. Єлизавета Іванців і сама зізнається, що її душу, особистість і пісні не вмістити в рамки. Йолка – це не одна композиція, а ” подвійний вініловий альбом з експериментальною музикою “, – сказано в прес-релізі до виступу артистки

Ось що сказано щодо репертуару артистки:

Співачка Йолка виступить в Україні восени 2021
Співачка Йолка виступить в Україні восени 2021

“Моревнутрі “, “Грею щастя “, “Намалюй мені небо “, “Назавжди “, “Впусти музику “, “Сумую “, “Світ відкривається “, “Пара “- з тих пір співачка випустила десятки мелодійних і світлих хітів. А в 2019 році показала світу своє альтер-его – проект ЯАVЬ, що відкриває нові грані особистості, незвичні для Йолки. Артистка називає ЯАVЬ своїм “психотерапевтом на тлі певних подій життя “.

Співачка Йолка виступить в Україні восени 2021
Співачка Йолка виступить в Україні восени 2021

Відзначимо, співачка Йолка є знаменитої і виступає на місцевій сцені з 2004 року. За час активності у неї було кілька великих хітів, які подарували мільйони шанувальників.

Останні шість років вона виступала тільки в Росії. Зараз зважилася перервати так зване “мовчання в ефірі “.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.