Юлія Висоцька, дочка якої 7 років лежить у комі, показала як веселиться з пляшкою ігристого

Телеведуча і блогер-кулінар Юлія Висоцька виклала до себе в Інстаграм-аккаунт відео, як вона відкриває пляшку, і розповідає, як планує провести п'ятницю.

На відео дружина Андрія Кончаловського в вільної чорній сорочці і акуратно укладених волоссі відкриває пляшку ігристого. Судячи з голосу за кадром, вона знаходиться разом зі своєю подругою, ім’я якої поки невідомо.

“Плани на п’ятницю? У нас ось так) нічого оригінального, але весело і вам доброго дня # п’ятницю “, – написала Юлія Висоцька в описі до свого відео.

Ось що фоловерів написали в коментарях до цього ролику:

  • Як легко ви пробку викручуєте))) сильні руки!
  • Сумка – вогонь!
  • Юля, що за сумка?))
  • Ого, як ви хвацько відкриваєте пляшку, ні разу не відкривала пляшку сама, треба вчитися

Юлія Висоцька – це відома телеведуча, дружина кінорежисера Андрія Кончаловського. У 2013 році сім’я пережила страшну трагедію – всі вони під час відпочинку у Франції потрапили в ДТП, за кермом був глава сімейства.

Після цієї аварії старша дочка Марія лежить в комі. Зараз їй 21 рік, і виходить, що третину свого життя дівчинка пролежала в лікарні під апаратами, які підтримують її життєві процеси.

Гірке щастя Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької: любов до і після трагічної автокатастрофи

Юлія Висоцька
Юлія Висоцька

Як парі з різницею у віці в 36 років вдалося пронести свою любов крізь десятки років? Як аварія, яка практично позбавила їх дочки, не позбавило віри один в одного? Про все це в нашому відео на YouTube-каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.