Плюси і мінуси носіння маски: версія і жарти Alyona Alyona

Як розповіла співачка, за допомогою маски можливо приховувати вади на шкірі обличчя, в тому числі прищі та висипання.

Alyona Alyona, яка є українською хіп-хоп і реп-виконавцем, розповіло і показала, чому медична маска це в принципі непогана річ.

На своїй сторінці в Інстаграм співачка розмістила коротке відео, де продемонструвала позитивні моменти від носіння захисної медичної маски.

 "Alyona
Alyona Alyona

Як розповіла співачка, за допомогою маски можливо приховувати вади на шкірі обличчя, в тому числі прищі та висипання. Коли холодна морозна погода, то вона захистить.

І найголовніше, що в такій масці не сильно поїси, вона заважає і тому співачка менше буде їсти та не потовщає. Але зазначеному відео Alyona Alyona одягнена в сіру спортивну кофту з капюшоном, з зачіскою, де волосся в тугому пучку.

Для показу переваг носіння маски, вона підібрала її в чорному кольорі.

Також співачка сьогодні 19 лютого презентувала новий сингл з музичним дуетом 5’Nizza: “Все не те”.
У пісні вона співає про звичайних людей, які живуть в цей важкий час і розв’язують проблеми, що виникають. І найголовніше не потрібно впадати у відчай.

Ну звичайно співачка ще не розповіла, що основне призначення маски – це зменшити дозу вірусу, щоб людина менше його міг отримати при контакті з інфікованими людьми. Річ у тому, що як роз’яснив доктор Комаровський, все залежить від кількості вірусів, які потрапляють відразу в організм людини. Від цієї кількості та залежить заразитися людина зазначеним недугою, від якого носять маски зараз. Маска – це як бар’єр між дихальною системою індивідуума і навколишнім середовищем.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.