(Відео) Камалія піснею “Чорнії брови, карії очі ” глибоко невимовний захват глядачів: ніхто не очікував!

Камалія виконала народну пісню: "Чорнії брови, карії очі" так, що глядачі в залі та судді були здивовані. Вони не очікували, що співачка так може її виконати.

Бувають співачки, яким важко дається виконання народних українських пісень. Просто вони налаштовані тільки на сучасні та не завжди сприймаються народом пісні. Та й слова, як правило, в новомодних піснях не відображають душевного стану артиста.

І навпаки пісня може бути прекрасна, музика теж, але виконавиця НЕ душевно співає і не переймається словами пісні.

Цього разу все збіглося. І прекрасна народна пісня і душа виконавця.

 "Камалія "
Камалія

Камалія виконала народну пісню: “Чорнії брови, карії очі” так, що глядачі в залі та судді були здивовані. Вони не очікували, що співачка так може її виконати.

Гарний сильний голос, відмінна манера виконання і слова народної пісні все стиглі воєдино і вийшло фантастична комбінація.

Глядачі в залі підспівували Камалії – вона порадувала не тільки своїх прихильників, але і простих користувачів соціальних мереж.

Ви можете прочитати їх відгуки та переконатися самі:

Anna D ‘Agostino: “Шкода, що Камалію засуджують за її благополуччя. На вашу думку, дорогі, якщо у людини вже щось є, йому більше не треба розвиватися. Вона добре співає, і людина добра, і заслуговує бути там, де хоче. Точно так же, як і всі ми.”

galaxy: “Дуже здивувала, не знала що вона так співає талановито, дуже красиво, окреме спасибі за пісню.”

Irisha Bocharova: “Фантастична пісня, приголомшливе виконання. Браво

Оксана Р: “У Камалії дуже гарний голос! Заслухаєшся! Класно заспівала! Я навіть не очікувала, що вона так вміє.”

Світлана Чумаченко: “Потрібно віддати їй належне! Співала вона добре! Не думала що вона так співає! ”

Boy Kharkiv: “Камалія звісно спеціфічна співачка та бізнесвумен. Альо ця пісня в ее віконанні, мені дуже сподобалась! Яка ж все-таки прекрасна наша мова. Боже дякую тобі, що я українець!”

Просто Саша Кисіль: “Ну як не крути, заспівала шикарно в цей раз можливо, їй варто приділити увагу таким пісням, а не тієї попси, яку вона співає і на якій у неї голос ніякої.”

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.