Григорій Решетник зі своєю дружиною Христиною нарешті похрестили молодшого сина Олександра (ФОТО)

Дружина найвідомішого ведучого телеканалу СТБ і проекту "Холостяк " Григорія Решетника Крістіна поділилася, що 19 лютого стало для сім'ї особливим днем.

Це пов’язано з тим, що пара охрестила свого синочка Олександра, який народився близько трьох місяців тому.

Радісну звістку у себе в Інстаграм оприлюднила дружина Григорія Решетника Христина, показавши фото, де вона тримає молодшого сина

“Священний день для нашої родини “,

– коротко висловилася Христина Решетник.

В кінці листопада минулого року незмінний ведучий шоу “Холостяк ” Григорій Решетник втретє став батьком. Дружина Христина народила йому сина Олександра. Зоряний татко зізнався, що виховання трьох дітей – це робота, проте від неї він отримує лише задоволення.

Григорій Решетник в Інстаграм ділиться подробицями життя в новому статусі багатодітного батька

Григорій і Христина Решетник з новонародженим сином на прогулянці
Григорій і Христина Решетник з новонародженим сином на прогулянці

Різниця у віці більше дорослих нащадків ведучого невелика – Іван старше Дмитра всього на чотири роки. Тому у хлопців схожі інтереси. Увечері разом з батьком вони із захопленням збирають конструктор і розфарбовують розмальовки. Тоді як з наймолодшим Олександром у шоумена інші розваги.

Григорій і Христина Решетник
Григорій і Христина Решетник

Також публіка щиро дивується з того, наскільки Христина швидко прийшла в форму після пологів. Вже через тиждень дівчина позувала в коротенькому платті, показуючи всю красу своєї стрункої фігури.

Христина Решетник з молодшеньким
Христина Решетник з молодшеньким

Також вже відомо, що Григорій Решетник залишається постійним ведучим “Холостяка ” і “Холостячки “, тому попереду ще багато цікавого з його участю.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.