Поради “пацанки ” Влади Роговенко: як скинути 10 кг за два тижні

Однак не забувайте, що в цьому методі та є протипоказання. Якщо у вас проблеми зі шкірою, вагітність, варикоз або алергія, то цей метод не застосовуйте.

Більшість молодих мам, які недавно народили, цікавить питання як привести своє тіло в фізичну форму, яка була до пологів?

Деякі звертаються в салони краси та пробують там відновити своє колишнє фізичний стан. Однак це витратна по грошах процедура. Існує більш простий і дешевий спосіб як це зробити.

Є ефективні способи це зробити, говорити Влада Роговенко. Вона вирішила порекомендувати молодим мамам свої методи, як вона приводила себе в порядок. Як же скинути зайві кілограми.

 "Влада
Влада Роговенко

Торік Влада народила сина. Коли вона була вагітна, то нарікала, що сильно набрала вагу – 20 кг. Тепер вона ще не прийшла в ту форму, яка була до пологів. І Влада придумала свою методику схуднення. В результаті вона вже схудла на 6 кг. Влада не застосовувала ніяку дієту. У неї є шалена методика, що дозволяє скинути вагу.

Найголовніше необхідно дотримуватися цієї процедури хоча б 2 рази в тиждень. Тоді ви досягнете чудового результату. Вона вже практикувала цей метод і він результативний. Прийміть спершу ванну, щоб добре розпарити. Потім скрабом для тіла потрібно пройтися по проблемних місцях.

 "Влада
Влада Роговенко

Таким чином ви очистите пори. Далі кремом, в якому є ефект перцю потрібно намазати на очищені місця і потім обернути харчовою плівкою. Зачекайте 20 хвилин і змиваєте все і робите самомасаж. Це вийде дешевше ніж в салоні.

Однак не забувайте, що в цьому методі та є протипоказання. Якщо у вас проблеми зі шкірою, вагітність, варикоз або алергія, то цей метод не застосовуйте.

Такий спосіб дозволить вам швидко та ефективно позбутися зайвої ваги поле вагітності, констатує Влада Роговенко.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.