Куди пропав Вітас і вся правда про унікальність його голосу: Факти, які він довгий час приховував від публіки

Сладкоголосий Вітас, який вразив глядачів своїм унікально високим голосом, займав перші рядки всіх хіт-парадів початку 2000 років.

Мабуть, всі пам’ятають його фантастичну “Оперу №2”, виконану в незвичайній манері-високим фальцетом. Чому зараз не чути співака, куди він зник, про його плани на майбутнє і вся правда про унікальність його голосу-читайте про це в нашій статті.

Образ неземного створення був створений для молодого хлопчини з Одеси відомим продюсером Сергієм Пудовкіним.

Вітас
Вітас

Віталій Грачов на сцені став відомий як Вітас. Його шокуючий публіку образ мутанта в блискучих обтягуючих костюмах і з зябрами за спиною збирав премії і нагороди кілька років.

Міфи чи надздібності

Вітас на сцені
Вітас на сцені

Всіх хвилював питання про неймовірно високому тембрі голосу. Ходили міфи про особливе пристрої його голосових зв’язок, про діапазон його голосу в 5.5 октав, про унікальність голосу внаслідок операції на легенях, про здатність співака зупиняти своє серце. Підігріваючи інтерес до своєї персони, Вітас ніяк не коментував чутки навколо свого імені. Чутки про комп’ютерному голосі співак спростував сам, багато раз виконуючи пісні “вживу”, доводячи тим самим свою здатність витягати високі ноти.

Професіонали спростовували надздібності Вітаса, стверджуючи, що ні про які 5 октавах мови не йде і співак, переходячи на середні і низькі ноти зовсім перестає співати і переходить на речитатив.

Новий образ

Вітас
Вітас

З роками інтерес глядача до Вітасу вщух і він незабаром надовго зник зі сцени. Через роки, він знайшов своє визнання в Китаї. “Русское чудо” надзвичайно популярний в цій країні, там навіть створено потужний фан-клуб Вітаса. Його знімають в кіно і навіть зробили для музею його воскову фігуру.

Сьогоднішній образ Вітаса сильно відрізняється від колишнього. Він став платиновим блондином, часто виконує пісні англійською і планує побудувати кар’єру в Мексиці, США і Бразилії. Ну що ж-побажаємо співакові удачі!

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.