Сергій Сосєдов обрушився з критикою на Максима Галкіна і висміяв його сімейний замок

Як відомо, музичний критик Сергій Сосєдов досить часто висловлюється на адресу центральних зірок країни і ближнього зарубіжжя.

Так що досить дивно, що він не зміг залишити без уваги таку значущу і відому пару, як Алла Борисівна Пугачова і її чоловік-пародист Максим Галкін.

Спілкуючись з В’ячеславом Манучарова на його YouTube-каналі, Сергій Сосєдов прокоментував своє ставлення до нинішнього творчості Максима Галкіна, а також до його способу життя.

“У Галкіна – мільярди. Його діти і внуки можуть не працювати … Галкін дуже талановитий, Без дурнів. Цього ніхто не заперечує. Але чому люди за свої таланти повинні отримувати мільярди. Якщо у тебе є талант, ти повинен його роздаровувати, а не брати за це мільярди і будувати потім свої замки. Мені це не зрозуміло “,

– заявив музичний критик Сергій Сосєдов, обурено висловлюючись на адресу свого колеги по шоу-бізнесу.

Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов

Також нещодавно Сергій Сосєдов висловлювався в сторону Алли Борисівни Пугачової і Миколи Баскова.

З приводу Примадонни Сосєдов заявив, що, нібито, тієї вже пора на пенсію, а вона все намагається якось заманити публіку короткими спідницями і стрункими ніжками в Інстаграм.

Те ж саме Сергій Сосєдов сказав і про Миколу Баскова, який не так давно взявся завойовувати тренди Тік-Тока. До слова, Микола Басков в 2020 році дійсно зайняв лідируючі позиції завдяки новому хіту “Дико тусім “, який він випустив спільно з популярним тіктокером данин Мілохін.

Дана композиція досі нерідко з’являється на центральних музичних каналах і радіостанціях як одна з найбільш топових в 2020 році.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.