Знаменитому хореографу Чапкісу – 91 рік: історія успіху

Особисте життя. Вона цікава і захоплююча. Григорій Чапкіс був одружений 4 рази. У нього син і дочка, які пішли по стопах батька.

Знаменитий і прекрасної хореограф України святкує своє день народження.

Григорію Чапкісу сьогодні 24 лютого 2021 року випив 91 рік. Він талановитий артист, цікава людина і професійний учитель. Ті, хто з ним працював і працює, а також тих кого він навчає танцям, вдячні. І думається вони розкажуть своїм дітям хто їх навчав і з ким їм пощастило працювати.

Григорій Чапкіс є народним артистом України, лауреатом міжнародних танцювальних конкурсів і володарем золотих медалей. Чотири рази одружений і має двох дітей.

Григорій Чапкіс прожив і живе цікавим і щасливим життям. Чи не кожен артист може похвалитися такою насиченою долею і зустрічами зі світовими відомими лідерами. Григорію Чапкісу пощастило, він працював з талановитими керівниками і навчався у них майстерності.

Дитинство і юнацтво

Грег Чаупеску (Григорій Чапкіс) народився в 1930 році недалеко від Кишинева. Раніше це вважалася територією Королівської Румунії.

Дитинство у майбутньої знаменитості було важким, хоча сам Григорій ніколи не нарікав на долю. Так, замолоду були важкі, але веселі і цікаві.

Хлопчик любив танцювати на вулиці з хлопцями. Там же він і заробив свої перші гроші. І ця любов танцювати визначила його подальший вибір в житті.

Як згадує Григорій Чапкіс, він тоді постійно хотів їсти. І перший раз одягнув взуття – сандалі коли йому виповнилося 9 років. А до цього весь час ходив босоніж.

Після закінчення Великої Вітчизняної війни молодого Григорія не брали на роботу, так як він був неписьменний.

Потім він вступив до залізничного училища. Там Григорій в гуртку вчив танцювати інших. Після він працював в Київському обласному ансамблі трудових резервів.

Коли він виступав у Кремлі, то Сталін подарував йому годинник. Однак мама поміняла їх на пеніцилін, так як захворів батько.

 "Григорій
Григорій Чапкіс та Сталін

Творча кар’єра Григорія Чапкіса

Спершу Григорій був танцюристом в державному ансамблі пісні і танцю. Коли Павло Вірський створював новий колектив, то він взяв туди Григорія основним танцюристом.

З цим колективом Григорій об’їздив 60 країн світу. Сальвадор Далі, Мао Цзедун і Фідель Кастро – це ті керівники, з якими вдалося зустрітися Григорію Чапкісу.
Після шоу “Танців із зірками” Григорій Чапкіс став ще більш популярним і впізнаваним.

Особисте життя

Вона цікава і захоплююча. Григорій Чапкіс був одружений 4 рази. У нього син і дочка, які пішли по стопах батька.

У 2020 році Григорій одружився на своїй обраниці, якій 30 років. Вони щасливі в шлюбі і Григорій радий, що вона зважилася скрасити залишок його життя. Пара відвідує церкву і часто гуляє в парку.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.