Фіналістка “Танців з зірками” Юлія Саніна віддала дитину в школу раніше п’яти років

Фронтвумен групи "The Hardkiss " Юлія Саніна виховує дитину разом зі своїм чоловіком Валерієм. Синові Дані зараз чотири з половиною роки.

Зоряна мама вже замислюється над тим, щоб віддати дитину в школу. Саніна розповідає, що її синові Дані вже нудно в дитячому саду, а вдома сидіти – не варіант. Тому вона подумує над тим, щоб віддати його в заклад, де дітей адаптують до школи. Тим більше в цьому році синові вже буде п’ять років, і, на думку мами, вже саме час його соціалізувати.

“З самого моменту народження Дані я ловила себе на постійній думки: а чи все я правильно роблю? Це моя перша дитина і страх помилитися великий, як і велике бажання дати йому все найкраще. А що таке краще? Які критерії вибору? Все дуже інтуїтивно “,

– міркує Юлія Саніна.

Вона каже, що знайшла відповідне заклад, який є проміжним між дитячим садом і школою – за допомогою нього дитина зможе адаптуватися, і похід в школу не стане для нього стресом.

Крім того, в цьому закладі дитина буде вчити відразу дві мови – рідну українську і міжнародний англійська.

“З садка Даня” виріс “, все-таки садок спрямований більше на догляд за дитиною, ніж на навчання. Тому я стала шукати preschool, так звану” нулевочку “, щоб зробити процес переходу з саду в школу максимально комфортним. Головними критеріями для мене були міжнародна сертифікація, акцент не на оцінках, а на бажанні знати, не боятися висувати теорії, більше цікавої практики, цінність особистості дитини, навчання англійською мовою “,

– написала у себе в Інстаграм-акаунті Юлія Саніна.

Рішення про навчання вона прийняла спільно з чоловіком. Обіцяє залишити свої відгуки після того, як її син закінчить “пресскул “.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!