Партнерські пологи: як на них реагував Юрій Горбунов?

Познайомилися Юрій з Катериною коли були на шоу "Голос країни", де вони були провідними. Потім вони таємно повінчалися у 2017 році народився син Іван.

Юрій Горбунов, який є талановитим і знаменитим українським телеведучим заявив, що жінки сильні, а чоловіки набагато слабкіше.

Це він констатував коли, був присутній на пологах дружини Катерини Осадчої у 2017 році.

Подружня пара готувалася до цієї важливої події. Вона відвідувала спецкурси. Це повідав Юрій в інтерв’ю “Люкс ФМ” на YouTube-каналі.
Так телеведучий розповів, не кожен чоловік зможе витримати як народжується дитина. Курси не допомагають.

Практичні заняття і теорія – різні речі. Юрій Горбунов сказав, що у нього склалася така думка, що в минулому житті він був бабка-повитуха. Вони з дружиною відвідували курси. Там їх всьому вчили. Показували як обрізати пуповину і яким чином масажувати дружину.

Це може не сильно відповідає розумінню пологів для всіх чоловіків, але Юрій Горбунов радить всім чоловікам бути присутніми при пологах своїх дітей. Юрій Горбунов сказав, що коли народжувався його син то він весь час плакав.

А потім його син Іван спав у нього на грудях 45 хвилин. Також він побачив в яких муках доводиться жінці народжувати і Юрій перейнявся і вирішив, що дружині потрібно все прощати. Юрій хоче, щоб у нього була ще й дочка. І вони розв’язують це питання.

Юрій Горбунов та Катя Осадча
Юрій Горбунов та Катя Осадча

Познайомилися Юрій з Катериною коли були на шоу “Голос країни”, де вони були провідними. Потім вони таємно повінчалися та у 2017 році народився син Іван.

Подружжя щасливі та не чаю душі межу собою. Вони вміють поступатися один одному і прощати образи. Найголовніше, що у них улюблена робота і прекрасний син. Він радує їх і надихає.

Схожі статті

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.