Настя Каменських показала непривабливі сторони Потапа: лиса голова, крива посмішка і брекети

Популярні українські артисти Потап і Настя Каменських продовжують привертати увагу публіки своїми новими постами в соціальних мережах.

Їх дует здобув широку популярність ще в двохтисячних, а пісні “Не пара”, “На районе” и “В натуре” звучали з кожної праски. Яке ж було розчарування прихильників, коли в 2017-му герої статті повідомили про паузу у спільній музичній роботі, після чого Потап і Настя почали сольну кар’єру під псевдонімами ПТП і NK.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

Втім, розчарування було недовгим, адже незабаром Каменських випустила вибуховий хіт “Это моя ночь”, а трохи пізніше вони з Потапенко повідомили новину, на яку аудиторія так чекала всі ці роки — артисти зіграли весілля.

Примітно, що незважаючи на багаторічні чутки про їхній роман, пара перестала приховувати свої стосунки лише вранці в день одруження. Пізніше виявилося, що одружилися вони набагато раніше, в Лас-Вегасі.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Як активні користувачі соцмереж, подружжя регулярно радує фанатів свіжими фото і відео. Досить часто зірки виставляють на загальний огляд домашні сімейні кадри з їх розкішного заміського будинку.

На цей раз в Інстаграмі Насті Каменських з’явився заспаний Потап, який вразив публіку своєю посмішкою. Вся справа в тому, що на його зубах засвітилися брекети. Судячи з усього, музикант вирішив підкоригувати зовнішність і зробити собі таку ж ідеальну посмішку, якою може похвалитися його кохана дружина.

Скриншот из Инстаграма Насти Каменских
Скріншот з Інстаграма Насті Каменських
Скриншот из Инстаграма Насти Каменских
Скріншот з Інстаграма Насті Каменських

Більше подробиць того, як зав’язався і розвивався службовий роман Потапа і Насті, дивіться на YouTube-каналі Одна Минута:

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.