Співаючий ректор Михайло Поплавський зняв свій костюм і надів халатик: наряд прямо за віком

Відомий "співаючий ректор " Михайло Михайлович Поплавський вирішив ввечері в п'ятницю порадувати своїх фанатів новим запальним танцем. А ви підписані на нього в мережі?

Він опублікував відео, в якому танцює в халаті разом з якоюсь молодою дівчиною, яка в Інстаграм підписана як Doris Ifekwe. Хто саме ця дівчина, і ким доводиться немолодому артисту – невідомо.

У коментарях енергійного Поплавському написали масу позитивних коментарів, і залишили смайли у вигляді вогню. Мабуть, він дійсно рухається в правильному напрямку, пишучи такі молодіжні відео для Тік Тік і Інстаграм.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський

Нагадаємо, нещодавно одіозний Поплавський знову дав про себе знати і змусив всі соціальні мережі говорити тільки про нього.

Ректор Національного університету культури і мистецтв, професор Михайло Поплавський презентував оновлену версію кліпу на свою відому пісню “Юний Орел “. Його особливість – зйомки проходили з використанням новітніх технологій – 3D віртуальної реальності, LED Cube і інших. Співак каже, для нього зйомки стали черговим життєвим викликом, творчим експериментом і цікавим досвідом.

Нагадаємо, попередня версія пісні, яка так прославила Михайла Поплавського, вийшла ще в далекому 1997 році, і зробила тоді ще дуже молодого і енергійного артиста – улюбленцем і кумиром мільйонів.

Зараз “Юний орел ” до сих пір в моді – це хіт, який подобається поколінням. А з огляду на те, що Поплавський пропагує свою “молодість ” і доводить її всіма можливими шляхами, ремейк пісні був логічним і дуже очікуваним.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.