Друг Алли Пугачової Валентин Юдашкін вперше розповів про важку боротьбу з раком

Майже п'ять років тому стало відомо, що Валентин Юдашкін бореться з онкологією, яка наздогнала знаменитість в самому розквіті сил.

В кінці 2016 року модельєра зробили операцію на нирці. Однак потім лікарі буквально приголомшили його – проблема куди серйозніше, і полягає в раку стравоходу.

Валентин Юдашкін тоді наполіг, щоб ні рідні, ні друзі, ні колеги знаменитого модельєра не розказували в ЗМІ або шанувальникам про проблеми зі здоров’ям.

Валентин Юдашкін не хотів, щоб його фанати “бачили слабким “, тому зайвий раз не говорив про хворобу

Тільки зараз модельєр вперше розповів про свою боротьбу з раком.

Легендарний кутюр’є Юдашкін став героєм програми “Живіть сьогодні все ” на каналі “Дощ “, де розповів про свої головні труднощі життя, численних обстеженнях і вірі в одужання.

Юдашкін розповів, що перші ознаки раку були у нього з того моменту, як його почали мучити головні болі. Він звернувся в клініку, пройшов обстеження, зробив МРТ. Після цього йому і поставили цей діагноз.

Валентин Юдашкін
Валентин Юдашкін

Ускладнювало ситуацію те, що недуга дуже стрімко розвивався. Спочатку нирки, тому метастази знайшли вже в голові, і це все сталося менш, ніж за рік. Однак лікарі підозрювали, що це все через вік.

Найважче в хвороби – розповісти рідним

На подив, його близькі сприйняли новину спокійно, і всіма силами підтримали Валентина.

Через хворобу в 2016 році дизайнер не зміг з’явитися на закриття свого показу в Парижі. Замість нього колекцію представляла дочка Галина зі своїм сином.

Зараз Валентин поставив здоров’я на перше місце в пріоритетності і ретельно за ним стежить

Зізнається, що живе “кварталами “, отримуючи терапію як “ковток повітря ” на якийсь період часу.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.