Борис Моїсеєв: як себе почуває талановитий артист, в якому він стані?

Апіна згадує, скільки радості він всім дарував. Його не можна було приймати без посмішки. З яким захопленням його зустрічала публіка на концертах.

Шоу-бізнес дивна штука і непередбачувана. Здавалося тільки ось ти карабкаешься по сходах вгору і нарешті досяг того про що так довго мріяв. Але втриматися на висоті вдається не всім.

Різна доля буває в артистів шоу-бізнесу. Бувають злети на Олімп слави та падіння. Ніхто не застрахований від невдач відсутності уваги публіки. Колишня слава може швидко потьмяніти. Особливо якщо підвело здоров’я.

А живучи в такому ритмі, як знаходяться зірки шоу-бізнесу дехто не витримує його. І навіть люди не в похилому віці можуть потрапити в гнітючу ситуацію зі здоров’ям.

Борис Моїсеєв, 66-річний російський артист, відчуває зараз себе дуже самотньо. За останнє десятиліття він пережив два інсульти і знаходиться в жалюгідному стані. Він насилу може розмовляти, йому важко висловлювати свої думки.

Про це розповіла російська співачка Альона Апіна, яку пов’язує з Мойсеєвим давня дружба. Зараз їх зустрічі дуже рідкісні, а враження від зустрічей – дуже тяжке.
Апіна згадує, скільки радості він всім дарував. Його не можна було приймати без посмішки. З яким захопленням його зустрічала публіка на концертах. Кожен його виступ проходило на ура і набирало багато глядачів. Шанувальники в соціальних мережах обговорювали його неординарні витівки на концертах. Як правило, потрапити на виступ Бориса Моїсеєва було можливо з працею. Багато артистів вважали за честь виступати з ним разом.

Його численні поїздки за кордон, також не залишали нікого байдужим. Наші співвітчизники і просто його шанувальники які під час його закордонних поїздок були в цих країнах, завжди прагнули відвідати концерти Бориса Моїсеєва. Після закінчення концертів все довго обговорювали його незабутнє і іноді ексцентричний виступ.

Борис Моїсеєв
Борис Моїсеєв

До його творчості можна було ставитися по-різному. Він завжди був веселий, завзятий, епатажний, а тепер від колишньої енергії артиста, залишилася лише тінь. Шкода, що він хворий зараз, сказала Олена і побажала артисту здоров’я.

Спілкування з Борисом Мойсеєвим, завдання не з легких. За словами артистки, йому важко говорити, через що його дуже важко зрозуміти. Тільки ті люди, які часто з ним спілкуються, можуть інтуїтивно зрозуміти, що артист говорить.
Щоб з ним поговорити, потрібно довго перебувати поруч.

Думки, які він хоче висловити, складно зрозуміти, він важко розмовляє. Він прекрасний, ранима людина і дуже самотній – додала артистка.
Вперше у Моїсеєва стався інсульт в 2010 році. Коли серце Бориса зупинилося, його підключили до апарату ШВЛ.

Після лікування, Мойсеєву вистачило сил, щоб відновитися. Він навіть повернувся до виступів і продовжував радувати шанувальників своїми концертами.
Але, новий напад, який трапився через п’ять років, в 2015 році, завдав йому страшного удару. Після нього, артисту так і не вдалося розпочати повноцінне життя і повернутися на сцену.

Зараз його відвідують друзі і колишні соратники, але їх стає все менше.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.