“Суворий батько”: Максим Галкін змусив малолітнього сина лопатою чистити гору снігу

Максим Галкін завжди позиціонував себе як зразковий батько, проте судячи з останнього відео в Інстаграм, не все так добре. Шанувальники вибухнули збуреннями.

Він змусив маленького сина Гаррі чистити велику гору снігу лопатою.

Зоряний батько виклав відео з такими “виховними моментами “, де маленький Гаррі чистить сніг, а тато просить покликати його, коли той закінчить працювати.

Гаррі Галкін потрапив в скандал: використовує працю малолітніх дітей в своїх цілях (ВІДЕО)

Максим Галкін показав як змушує сина важко працювати
Максим Галкін показав як змушує сина важко працювати

В одній з останніх публікацій телеведучого Максима Галкіна з’явилося відео з Гаррі Галкіним. Знаменитість крадькома знімав сина, поки малюк слухав пісні Алли Пугачової і уявляв себе будівельником.

Вихідні комік Галкін традиційно проводить з родиною. Недільного ранку Максим, як зазвичай, поспішив провідати своїх дітей після їх пробудження. Яке було здивування знаменитості, коли він застав сина за незвичайним заняттям. Виявилося, Гаррі вже давно прокинувся і взявся за лагодження труб.

Нагадаємо, нещодавно Максим Галкін похвалився в Інстаграм, що його дружина Алла Борисівна Пугачова подарувала йому та синові Гаррі однакові сорочки на 23 лютого.

Син і батько сфотографувалися будинку, сидячи на великій дерев’яній драбині. Вони виглядають схожими – відразу видно, в кого він пішов рисами обличчя.

Пропонуємо вам подивитися короткий, але дуже цікавий ролик про взаємини батьків Гаррі і Лізи.

Історія кохання Алли Пугачової і Максима Галкіна на 60 секунд: дивовижна пара! #Shorts

 

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.