Ані Лорак зробила ультра коротке каре і заговорила про зради колишнього чоловіка Мурата: “Наполовину мій”

Відома українська співачка Ані Лорак одночасно наважилася на кардинальну зміну іміджу та на одкровення про невірність колишнього чоловіка Мурата.

Після десяти років сімейного життя героїня нашої сьогоднішньої статті здобула статус офіційно вільної і незаміжньої жінки. Причиною цього стали походи чоловіка наліво, а почалася їх історія в 2009 році — Ані Лорак вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Незабаром зірка народила дочку Софію, хрестив дівчинку близький друг співачки Філіп Кіркоров.

Весілля Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу
Весілля Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу

Зовнішня сімейна ідилія пари зруйнувалася влітку 2018-го, коли благовірний артистки був помічений папарацці в компанії моделі Яни Бєляєвої. Мурат надавав дівчині недвозначні знаки уваги в той час, як його знаменита дружина давала концерт.

Яна Бєляєва і Мурат Налчаджиоглу
Яна Бєляєва і Мурат Налчаджиоглу

Коментувати ситуацію виконавиця не стала, однак уже в січні 2019-го повідомила, що вони з Налчаджиоглу розлучилися. Причинами розлучення Ані Лорак з чоловіком в судовій ухвалі зазначено відсутність спільних поглядів на сім’ю, довіри, почуття любові і поваги.

Ани Лорак с бывшим мужем и дочкой
Ані Лорак з колишнім чоловіком і донькою

Незважаючи на те що з тих пір пройшло вже 2 роки, публіка впевнена, що Кароліна (справжнє ім’я співачки) до сих пір не оговталася від зрад судженого. На користь цього припущення говорить свіжий пост Ані Лорак в Інстаграм, в якому вона поміркувала на тему любовних трикутників:

“Геометрія любові не терпить трикутників. На жаль, в житті часто трапляються такі історії — історії, в яких немає перемогли. Тут троє тих, хто програв, тому що справжнє кохання розкривається тільки між двома людьми”.

Саме такий посил несе нова пісня зірки під назвою “Наполовину”.

Публікацію вона доповнила особистим фото в сріблястому платті з незвичайним напівпрозорим верхом, а також оновленою стрижкою — ультра коротким каре з чубчиком. Коментатори висловили свій непідробний захват, зазначивши, що текст пісні чіпає в саме серце.

Більше подробиць з особистого життя Ані Лорак та її чоловіків дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.