Немолода Любов Успенська відверто висловилася про молодих чоловіків: “Яке ж задоволення я отримую”

Відома російська співачка Любов Успенська любить увагу чоловіків, особливо молодих. Про це вона сама відверто розповіла шанувальникам.

Королева шансону може похвалитися досить бурхливим особистим життям. На її рахунку чотири шлюби  — від першого чоловіка вона народила близнюків, проте хлопчики не вижили, від другого Любов взяла прізвище, з третім прожила всього 3 роки, а от шлюб з останнім був найдовшим, але нещодавно Успенська вирішила подати на розлучення.

Як виявилося, вже багато років співачка і Олександр Плаксін живуть окремо, хоча офіційно все ще одружені. Йти мирно зірка не має наміру, адже спільно нажитого майна у них вистачає, тому ділити вже точно є що.

Любов Успенська з четвертим чоловіком Олександром Плаксін
Любов Успенська з четвертим чоловіком Олександром Плаксіним

Не виключено, що до рішення розлучитися з четвертим чоловіком Любов підштовхнула захопленість молодшими залицяльниками. Так, в Інстаграмі Успенської з’явилося спільне фото зі співаком Андрієм Большедворським, на якому героїня статті сидить в кріслі в напівпрозорій чорній сукні, а кавалер ніжно тримає її за руки.

“Яке ж задоволення я отримую, коли мене оточують молоді, харизматичні, талановиті чоловіки, які ставляться до мене з трепетом, повагою, гордістю і буквально носять на руках”, — підписала пост Любов Залманівна.

Ці слова викликали цілу бурю емоцій в коментарях. Одні підтримали Успенську, вважаючи, що їй давно пора пожити для себе, а не для дочки і чоловіка. Інші ж розкритикували артистку за зайву любов до чоловічої уваги:

  • “Ви чудо! А молоді люди підживлюють вас, це прекрасно!”;
  • “Шикарна жінка!”;
  • “Коханню всі віки покірні!”;
  • “Просто жах… Невже ви себе не бачите з боку? Згадайте, як над Гурченко всі сміялися, м’яко кажучи”;
  • “І навіщо потрібні ці підлабузники, альфонси молоді?”;
  • “Наївна. Не знає, напевно, що молодим чоловікам від дамочок її віку потрібні лише її гроші”.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!