Наталя Могилевська всупереч карантину вирушила в масштабний тур по Україні збирати повні зали

Відома українська співачка Наталія Могилевська зважилася і вирушила в перший сольний тур з часів початку карантину, тобто, з весни минулого року.

Вона поділилася фотосесією та враженнями від перших концертів. Так, на минулих вихідних у неї пройшов концерт в Полтаві.

“Було хвилююче … і знаєте … Я дуже скучила за концертам, по цьому приємному хвилювання перед виходом на сцену.

Дуже сумувала за вашим сюрпризів: ох уже ці червоні серця, які заповнили весь зал. Спасибі, що співали разом зі мною! Спасибі, що не стримували емоції і танцювали просто під сценою! “

– пише відомий український артистка і володарка титулу “Заслужена артистка України ” Наталя Могилевська у своєму мікроблозі в Інстаграм.

“А яка крута у нас вийшла з вами нова пісня? Правда?

Тільки наша, полтавчани, вона залишиться в нашій з вами пам’яті і в пам’яті ваших телефонів. Це був наш вечір і яким же він вийшов атмосферним “,

– пише Могилевська.

Нагадаємо, нещодавно артистка попала в великий медійний скандал. Так, дизайнер Жан Гріцфельдт в програмі “Зірковий шлях ” на каналі “Україна ” звернувся до співачки Наталії Могилевської.

Фешн-експерт Жан Гріцфельдт розробляє наряди на Тіну Кароль, Світлану Лободу, Мішу Романову, Анжеліку Варум, Дана Балана, Алана Бадоєва та інших особистостей зі світовим іменем. Він також дружить майже з усіма в українському шоу-бізнесі, але не обходиться без казусів і скандалів.

Так, Жан розповів, що одного разу йому написала Могилевська з пропозицією попрацювати, але він змушений був відмовити, так як в той момент був зайнятий вже іншим великим замовленням. Мабуть, зірка це сприйняла на свій рахунок, і на світській вечірці, де вони зустрілися, навіть не захотіла з ним говорити.

“Але я хочу зробити офіційну заявою: ” Наташа, я дуже люблю вашу творчість. Давайте попрацюємо. Я думаю, що разом ми могли б зробити щось дуже круте “,

– заявив модельєр Жан Гріцфельдт.

Популярне

Схожі статті

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.