Страсна екс-віагрянки Надія Мейхер в образі поганої монашки розбурхала шанувальників

Нещодавно стало відомо, що улюблениця Григорія Чапкіса Надежа Мейхер планує після тривалого застою в кар'єрі повернутися на велику сцену.

У цьому прагненні вона не упускає будь-які методи, і навіть викладає відверто гарячі знімки, які розбурхують кров шанувальників. Так, наприклад, Надя вирішила пограти в “рольові ігри “, і вбралася в костюм монашки.

Правда, зробила вона це не для виступу на сцені, а для ролі у фільмі “Божевільна весілля “, прем’єра якого нещодавно відбулася у всіх українських кінотеатрах. До слова, в цьому ж фільмі і грав, і режисирував його ж відомий телеведучий Юрій Горбунов.

“# Скаженевесілля3 набирає обертів … Хто вже дивився? Що скажете? Показ в кінотеатрах України ” Скажені весілля3 “триває. Я зіграла настоятельку жіночого монастиря Капітоліну. З дуже цікавим інтригуючим минулим. І не менш привабливим справжнім. Запрошую Всіх бажаючих !! ! Хлопчики, крім квітів для своєї коханої хорошим подарунком будуть квитки на “Скажені весілля 3 “,

– написала Надія Мейхер в описі до свого нового образу.

Ось що пишуть шанувальники Надії в коментарях до нового Селфі в образі черниці:

улюблений образ

Дівчина номер 1 !!! обожнюю тебе!

море задоволення

Надія, ви прекрасні!

Ох, Надя, що ж ти робиш зі мною

Дивилися, нам не зайшов, а Ви красуня

Відзначимо, що раніше екс-віагрянки Надія Мейхер наголошувала більше на розвиток себе як вокалістки, а зараз вона все частіше з’являється в серіалах і фільмах українського виробництва. Наприклад, на телеканалі 1 + 1 вийшло вже два сезони серіалу “Великі Вуйки “, де Надія зіграла спокусливу робітницю вокзалу, і стала серіальної дружиною Юрія Горбунова.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.