Дружина Комарова без косметики: як виглядає і яким чином їй це вдається?

Можна звичайно експериментувати над собою, поки не знайдеш оптимальний варіант, який підходить для вашої шкіри.

Багато жінок і дівчат хочуть виглядати красиво і стильно. Важливе, якщо не основне значення має як, виглядає обличчя людини. Є відмінні способи догляду за обличчям, всі вони вже розміщені та описані в інтернеті. Можна звичайно експериментувати над собою, поки не знайдеш оптимальний варіант, який підходить для вашої шкіри. А можна скористатися порадою, людини який це вже пройшов.

Скористайтеся радою Олександри Кучеренко. Ось як це вона робить і має чудовий вигляд.

А
Олександра Кучеренко

“Ось і кінець робочого тижня! Тільки я повертаюся додому після знімання – відразу біжу змивати макіяж. Я привчилася до цього вже давно і взяла собі за правило, ні в якому разі не пропускати свій щоденний догляд. Зараз є стільки б’юті-порад про косметологічні процедури та косметичні засоби, в них можна потонути, тестуючи на собі все підряд. і так важливо знайти те, що дійсно працює і підходить саме тобі. у мене теж був довгий шлях пошуку рецепту для ідеальної шкіри. і @giseledelormeukraine допомогли мені його знайти.

Ось 7 моїх обов’язкових кроків щоденного догляду за шкірою обличчя:

Вмиваюся крем-піною.
Забираю залишки косметики.
Протираю обличчя тоніком.
Сироватка.
Крем.
Крем під очі.
Бальзам для губ.

І все це йде менш як хвилину. Плюс раз в тиждень я роблю гоммаж і маску. А набір косметики (заспокійливий / що зволожує / вітамінна) мені коригує косметолог, в залежності від стану моєї шкіри, потреб і сезонності.

Я за індивідуальний підхід у всьому і, звичайно, за любов до себе! Всім жінкам бажаю краси та приємних вихідних. “

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.