(Фото) Відпочинок в лісі: Лідія Таран зі своєю донькою на прогулянці – вихідний!

Вихід в ліс або на річку особливо з родичами - це завжди приємно і весело.

Прийшла весна! Люди відчули її п’янкий запах і спів птахів. Захотілося на природу після трудового тижня.

Вихід в ліс або на річку особливо з родичами – це завжди приємно і весело.

Лідія Таран, яка є популярною української телеведучої вирішила влаштувати собі вихідний в лісі. Вона взяла з собою на прогулянку дочка. Чисте повітря і відмінний настрій супроводжували їм. Лідія розмістила в соціальній мережі на своїй сторінці в Інстаграм фотографії, як вони з донькою весело проводять свій вихідний в лісі.

Напевно вона не часто буває на природі, особливо в такий час і тим більше з донькою. Зараз видався хороший день і вихідний і чому б не відпочити в лісі!

Лідія Таран любить бути разом зі своєю дочкою Василиною. Особливо їм цікаво вдвох подорожувати. З боку можна сказати, що це справжні подружки – такі у них дружні стосунки. Так, до то чоловіка Василина давно просила маму побувати в лісі. І на вихідні вони вирішили прогулятися по лісі.

Що для цього потрібно – тільки бажання і тепло одягнутися!

Лідія одяглася в спортивну кофту з капюшоном чорного кольору, наверх накинула куртку жовту і її образ завершувала бордова шапка. Лідія була без косметики, вона вирішила – хай шкіра відпочине від макіяжу.

У Лідії Таран аудиторія передплатників в 138 тисяч осіб.

Вона поділилася радістю відпочинку в лісі зі своїми шанувальниками. Вони відразу відреагували на розміщення фотографії та написали, що їм сподобалося, як відпочиває Лідія зі своєю донькою. Побажали їм прекрасного весняного настрою і здоров’я.

Шанувальники провідною активно коментують її публікацію.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.