Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко: історія кохання найкрасивішої пари українського шоу-бізнесу

Дмитра Комарова та Олександру Кучеренко називають найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу. Як починався їхній роман і чому вони приховували стосунки - читай далі.

Телеведучий і мандрівник Дмитро Комаров довгий час носив славу завидного нареченого в українському шоу-бізнесі. Талановитий, розумний, красивий і цікавий чоловік – дійсно мрія практично кожної дівчини. Влітку 2019 року Дмитро Комаров по-справжньому здивував своїх шанувальників. Так званий холостяк оголосив про те, що він одружився. Обраницею Дмитра стала Міс-Україна 2016 Олександра Кучеренко. Пара оголосила про свої стосунки тільки після весілля, яку, до речі, теж провели в таємниці від ЗМІ.

Дмитрий Комаров и Александра Кучеренко
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Як все починалося

Вперше Дмитро побачив Олександру на конкурсі краси «Міс Україна», де Комаров був членом журі, а дівчина – учасницею. Уже тоді Кучеренко сподобалася ведучому. Тож не дивно, що він віддав максимальну кількість балів саме Саші. Дмитро вже тоді почав намагатися дістати номер Кучеренко, але та довго відмовлялася. Але Комаров не здавався до останнього – телеведучий написав Олександрі в соціальних мережах і все ж зумів розтопити серце красуні. Вони стали спілкуватися практично кожен день.

Д
Дмитро Комаров вперше побачив Олександру на конкурсі краси

“Танці з зірками”

У 2019 від Олександра і Дмитро взяли участь в шоу “Танці з зірками” на “1 + 1”. Ні члени журі, ні учасники, ні телеглядачі навіть не здогадувалися, що між партнерами по паркету вирує роман.

До
Комаров і Кучеренко на “Танцях з зірками”

Таємне весілля

Весілля Комарова і Кучеренко відбулася в червні 2019. Пара мандрівника і моделі розписалися в Києва і обвінчалася таємно в столиці Ізраїлю Єрусалимі. Комаров визнається, що вони з 21-річною Сашею навіть летіли на різних місцях в літаку, щоб їх випадково ніхто з пасажирів не побачив разом і не розсекретив їх “таємницю”. Після вінчання в церкві молодята організували невеличке свято в колі рідних і близьких.

Комаров і Кучеренко повінчалися

Цікаво, що до весілля пара зустрічалася 2 роки, але з’їхалися вони тільки після офіційної реєстрації своїх відносин.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.