Як зараз живе і виглядає Лариса Долина, а також її дочка і внучка? Цікаві факти про співачку

Відома російська співачка Лариса Доліна вписала яскраві сторінки в історію музичного мистецтва, збагатила традиції естрадної, джазової і виконавських шкіл.

У минулому році королева російського джазу відсвяткувала свій 65-річний ювілей. Наша стаття про сьогоднішнє життя Доліної, про її відносинах з близькими людьми.

Життєве кредо

Лариса Долина - вся правда про хвороби з перших вуст
Лариса Долина

Її творчий шлях почався з 12 років і триває до сьогоднішнього дня. Головний напрямок творчості Лариси Доліної – джазова музика і естрадні пісні.

Її виступи на престижних світових сценах, в гастрольних поїздках по країні завжди мали великий, справжній успіх.

Творчість співачки знайшло своє відображення в численних студійних альбомах, в музичній озвучці фільмів, в мюзиклах з її участю.

Лариса Долина нібито сильно схудла - у неї підозрюють серйозну хворобу
Лариса Долина нібито сильно схудла – у неї підозрюють серйозну хворобу

В останні роки співачка знаходить час для участі в телевізійних проектах в якості учасниці, а також в ролі члена журі. Свої сольні концерти, з якими Лариса Долина досі гастролює по країні, як правило сама і режисер. У них знаходить місце поряд з естрадними піснями і джазовими композиціями навіть академічна музика.

високі нагороди

Лариса Долина
Лариса Долина

Лариса Долина за щедрий талант і безмежну відданість своєму покликанню отримувала безліч нагород. Серед них – звання Лауреат російської премії “Овація”, Лауреат премії “Золотий грамофон”, почесне звання “Заслуженої артист РФ”, почесне звання “Народний артист РФ”.

Особисте життя

Лариса Долина кілька років тому
Лариса Долина кілька років тому

Лариса Долина була тричі заміжня. Від першого шлюбу в 1983 році у неї народилася дочка Ангеліна. яка з часом подарувала зоряної мами внучку Олександру.

В останні роки співачка помітно змінилася зовні. На зміну складним зачіскам і сукням прийшли романтичні локони і сучасні стильні вбрання. Лариса В свої 65 виглядає приголомшливо.

Підтвердженням цьому її фото в акаунтах дочки, якими Ангеліна охоче ділиться з передплатниками. Сама ж Лариса вважає, що секрет її молодості не тільки в правильному харчуванні, якого вона строго тепер дотримується, не тільки в догляді за своєю фігурою, але і в відчутті щастя.

Лариса Долина оскандалилася з безкарністю за порушення ПДР
Лариса Долина

Новий роман з чоловіком, ім’я якого співачка не називає, надихає співачку не тільки на зміни іміджу, але і на творчі експерименти. Зоряна співачка виступає в якості учасниці на проекті “Маска”.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.