“Вагітна” Таюне вийшла на сцену з кругленьким животиком: у Олега Винника скоро буде донька

Відомий український співак Олег Винник дав великий концерт разом з імовірною дружиною і бек-вокалісткою Таюне, яка привернула всю увагу публіки до свого живота.

Олегу і Таїсії (справжнє ім’я Таюне) приписують не просто роман, а шлюб довжиною в більш, ніж два десятка років. Подейкують, що познайомилися вони ще в студентські роки, тоді ж і зіграли пишне весілля на всю округу. Крім того, в ЗМІ неодноразово згадувалося, що у пари є спільна дитина — син Юліан. Хлопчик живе і вчиться в Німеччині, де виконавець хіта “Вовчиця” свого часу став зіркою мюзиклів.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

Як Винник, так і Таюне ніяких коментарів щодо подібних чуток не дають, а в недавньому інтерв’ю Олега Дмитру Гордону співак підтвердив, що в шоу-бізнесі публіка повинна знати про нещастя в особистому житті артиста. При цьому дружину він не приховує:

“Я просто це не афішую, я про це не говорю. Я собі вирішив залізобетонно — не потрібно робити так, щоб до тебе лізли. Ти все покажеш — вони [журналісти] не повірять”, — зізнався співак.

Олег Винник
Олег Винник

Незважаючи на всю притаманну Виннику скритність, шанувальники вірять, що в майбутньому він все ж розкриє всі карти і офіційно представить Таюне, як свою дружину.

Втім, не виключено, що це станеться зовсім скоро, адже на концерті, присвяченому 8 березня, Таїсія вийшла на сцену в облягаючій чорній сукні, що підкреслює її кругленький животик. Ймовірно, дружина Олега Винника скоро подарує йому доньку чи ще одного синочка.

Олег Винник и Таюне на концерте к 8 марта
Олег Винник і Таюне на концерті до 8 березня

Більше подробиць з життя за лаштунками головного вовка країни дивіться в ролику на YouTube-каналі Одна Минута:

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.