“Плакальниця” Тіна Кароль та її любов, яка не зникла навіть після втрати чоловіка – історія кохання

Тринадцять років тому Тіна Кароль була найщасливішою жінкою на світі. У неї був старт приголомшуючою кар'єри та особистого життя.

Поруч – коханий чоловік і професійний продюсер Євген Огір, який допоможе і розкрутиться, і прийме вдома після важких зйомок. Тіна довгі роки у відносинах з Женею дотримувалася принципу “щастя любить тишу “.

Напевно тому їх вінчання в Києво-Печерській Лаврі не було заздалегідь афішувати перед публікою

На вінчанні все пішло не так гладко і від свічки загорілася фата. Тіна тоді не звернула уваги на цей поганий знак, адже була дуже щаслива. У цей день її не могло засмутити практично нічого.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір
Вінчання Тіни Кароль та Євгена Огіра
Вінчання Тіни Кароль та Євгена Огіра

У 23 роки співачка народила чоловікові сина Веніаміна. У 2012 році Тіна поїхала на “Крим Мьюзік Фест ” разом з коханим. Преса і фанати тоді помітили – Огир сильно схуд. З’явилася інформація про те, що у коханого чоловіка Кароль діагностували рак шлунка коли йому було всього 30 років. 28 квітня 2013 року його життя обірвалося. З тих пір Тіна Кароль більше нікого так і не змогла впустити в своє життя.

Вічна любов Тіни Кароль та її чоловіка Євгена Огіра: їм не судилося бути разом

Зараз українській співачці Тіні Кароль приписують роман з молдавським красунчиком Даном Баланом. Цікаво, що сама Тіна не приховує своїх почуттів і захопленості якимсь чоловіком, але імені його, звичайно ж, не називає.

Подейкує, що хотіла б народити дочку, адже вік уже підходить. Однак син Веніамін проти нових відносин мами.

Більше про союз Кароль і Балана – дивіться в нашому відео.

Історія кохання Тіни Кароль та Дана Балана: чому пара ховається досі і чи готовий Дан до дітей

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.