Вся правда про розлучення Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу: “Він зраджував їй не один раз?” (Відео)

Історія знайомства співачки Ані Лорак та її майбутнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу - це справжня казка, або, як доречно було б сказати в цій ситуації - турецька серіал.

Кароліна і Мурат познайомилися в 2005 році, коли співачка перебувала на відпочинку в Анталії. До слова, Туреччина – це батьківщина Мурата, тому його нерідко називають “турецьким серцеїдом “.

Пара познайомилася в готелі, де на той момент працював Мурат. В одному з інтерв’ю артистка зізналася, що в перший вечір знайомства між ними “пробігла іскра “, після чого вони почали проявляти один до одного знаки уваги. А після від’їзду Лорак додому пара продовжила спілкування на відстані.

Рік по тому Ані Лорак приїхала до Туреччини на зйомки відео, оселившись в тому ж готелі. Вони з Муратом знову зустрілися і вже не змогли розлучитися.

Хотіла “солодкої казки “, а отримала “турецька серіал “

Весілля Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу
Весілля Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу

Як виявилося, життя з красивим і харизматичним турком – не завжди гладка і приємна. Як з’ясувалося після розлучення, в шлюбі Ані і Мурат були щасливі тільки частково.

Історія зі зрадою Мурата

Лорак і Мурат
Лорак і Мурат

У липні 2018 року в пресу просочилася відео, на якому нібито Мурат Налчаджиоглу проводить час в компанії молодої незнайомки в одному з клубів Києва. Цікаво, що Ані Лорак в цей час була на гастролях – заробляла гроші для сім’ї.

Новина про таємний зв’язок Мурата з якоюсь загадковою блондинкою буквально “підірвала ” мережа – всі шанувальники миттєво збунтувалися проти невірного чоловіка, і всіма силами намагалися підтримати свого кумира.

Лорак і Мурат - історія кохання і трагедії
Лорак і Мурат – історія кохання і трагедії

Ситуацію ускладнювало те, що Ані Лорак зберігала мовчання і майже півроку не коментувала відбуваються. Тому навіть найвідданіші фанати не могли зрозуміти що у неї на душі – ураган або затихла буря.

Багато хто думав, що вона дасть другий шанс своєму чоловікові, адже у них росте дитина. Однак в той момент в мережі почала поширюватися інформація про те, що, мовляв бізнесмен “вже давно змінює співачці “.

Мурат Налчаджиоглу показав свою нову пасію
Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак

Подробиці, а також ексклюзивні коментарі брата Ані Лорак Ігоря Куєк – дивіться в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.