Молода наречена Віктора Павлика подумує про скасування весілля

Кілька днів тому новоспечена наречена 28-річна Катерина Репяхова оголосила про скасування весілля з 54-річним співаком Віктором Павліком.

Зовсім недавно всі вітчизняні ЗМІ обговорювали новину про весілля 54-річного співака і музиканта Віктора Павлика з його піар-менеджеркою 28-річною Катериною Реп’яховой.

Це вже 4 шлюб артиста, від попередніх дружин він має дорослих дітей і трьох онуків. Майбутні молодята активно готувалися до святкового дня — Катерина вже придбала сукню своєї мрії і ділилася всіма деталями зі своїми фоловерами на своїй сторінці в Instagram.

Виктор и Екатерина на совместном отдыхе
Віктор і Катерина на спільному відпочинку

Незважаючи на очікування заповітного дня, в особистому блозі нареченої з’явилося повідомлення про можливе скасування весілля. Причина досить банальна на сьогоднішній день — режим карантину.

Весілля було заплановане на 10 червня 2020 року в рідному місті Катерини — Дніпрі. Як повідомила сама дівчина, якщо до початку червня кордони залишаться закритими, святкування доведеться переносити на невизначену дату.

Молодята чекали гостей з різних куточків світу — мама нареченої проживає в Ізраїлі, близькі подруги в Москві, Лондоні та Америці. Без них свято не відбудеться, стверджує Катерина.

Вона також зазначила і фінансове становище своїх гостей, яке зі зрозумілих причин може бути дещо ускладненим на даний момент. Реп’яхова повідомила, що все залежить від того, наскільки швидко всі ми зможемо приступити до своєї роботи.

Дівчина запевняє, що абсолютно спокійно і з позитивом відноситься до таких перспектив і не бачить приводу для розпачу. Адже є речі, які від нас не залежать.

Катерина зазначила, що є у випадку скасування весілля, нова дата дня “Х” залишиться таємницею для журналістів і шанувальників її майбутнього чоловіка.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.