Володимир Остапчук жорстко посміявся над колегою Ольгою Фреймут, і висміяв її етикет (Відео)

Як відомо, телеведуча Ольга Фреймут знає толк в етикеті і правилах поведінки, тому нерідко викладає корисні поради до себе в Інстаграм.

А її колега, теж телеведучий Володимир Остапчук вирішив посміятися над Ольгою. Вийшло досить забавно, навіть сама Оля оцінила пародію на себе.

Нещодавно Ольга Фреймут виклала відео, де розповіла, як правильно підняти те, що впало

На ролику вона показала, як можна нагинатися за речами, і як це потрібно робити. Для прикладу того, як не потрібно, Оля широко розставила ноги і грубо присіла. А розповідаючи про те, як правильно, вона витончено присіла, і збоку підняла уроненний квітка.
Комік, провідний і автор Остапчук по-своєму побачив її правила етикету, і повторив їх в спортивному залі на прикладі гирі. Він її кинув, а потім намагався обома способами підняти.

Ольга Фреймут також оцінила пародію Володимира Остапчука і залишила до неї коментар

Відзначимо, що Володимир Валерійович Остапчук – український актор, телеведучий, радіоведучий, стендап-комік. Ведучий пісенного конкурсу Євробачення-2017, провідний гіпер-шоу “Маска ” на каналі “Україна “.

Зараз у Остапчука є дружина – Христина Гірник. Офіційно це вже друга дружина шоумена. Зі своєю першою партнеркою Оленою Войченко, яка народила йому дитину, Володимир розійшовся кілька років тому з гучним публічним скандалом.

Зараз Володимир і Христина планують завести спільну дитину, проте з конкретними діями не поспішають.

Фреймут зазначила, що Володимир дуже милий.

Популярне

Схожі статті

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.