Реальна причина розриву Тіни Кароль та Дан Балана: закулісні історії “Голосу країни ” (Відео)

Особисте життя Тіни Кароль вже давно побила всі рейтинги за інтересом публіки.

І цей інтерес з кожним днем тільки посилюється, адже публіка хоче знати – чи є у неї насправді роман з Даном Баланом, а якщо й ні, то хто живе в серці у найкрасивішою, талановитої і відомої української співачки? Ми зібрали всю відому інформацію, і готові прямо зараз розповісти вам чому у Дана з Тіною нічого не вийшло, і хто її давно і безнадійно любить.

Ми розповіли про це в нашому відео!

Перші чутки про роман Тіни Кароль і Дана Балана спалахнули в 2019 році, коли на “1 + 1 ” презентували перші випуски “Голосу країни-9 “. Тоді молдавський артист дебютував в ролі тренера шоу і не приховував своєї симпатії до колеги. Під час прямих ефірів Дан Балан засипав Тіну Кароль Дан Балан присвятив пісню Тіні Кароль і запросив її на танець: романтичне відео компліментами, дарував їй квіти і запрошував на танець.

Екс-тренера шоу “Голос країни ” на “1 + 1 “, молдавського співака і композитора Дана Балана застали зненацька з подробицями взаємовідносин з українською співачкою. Ведуча програми “Світське життя ” поставила питання руба. Але Дан Балан майстерно уникнув відповіді про відносини зі співачкою.

Висловитися з цього питання також вирішив керівник Big entertainment shows “1 + 1 ” Володимир Завадюк, який в тому числі відповідає за організацію шоу “Голос країни”.

Завадюк зізнався, що його інстаграм-директ буквально “підриває” питання – чи вірить він в любов між Тіною і Даном. І задають його Володимиру кожен день!

Володимир Завадюк довгий час не брав на себе відповідальність коментувати щось, що стосується особистого життя артистів. Але тут попит був настільки високим, що ігнорувати тему просто не дозволила б величезна армія шанувальників.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.