Як зараз живе дівчинка, яка підкорила серця мільйонів виконанням пісні Кукушка

У 2016 році 7-річна Ярослава Дергтярьова підкорила мільйони сердець шанувальників шоу "Голос. Діти". Як виглядає і чим займається сьогодні юний талант? Читайте у матеріалі.

Відео з кастингу Ярослави Дегтярьової набрало найбільшу кількість переглядів на офіційному YouTube-каналі шоу “Голос. Діти”. На сьогоднішній момент його подивилися вже 78 мільйонів разів — проте популярність ролику не падає, і глядачі продовжують слухати неймовірне виконання дівчинки. Багато коментаторів відзначають, що дивляться цей фрагмент шоу далеко не вперше, але по їх тілу кожен раз знову і знову пробігають мурашки.

Під час відборів на шоу 7-річна дівчинка Ярослава Дегтярьова змусила обернутися до неї відразу двох суддів — виконавицю народних пісень Пелагею і популярного співака Діму Білана. Журі відзначили, що були вражені тим, що в такій маленькій дівчинці ховається такий сильний і потужний голос. Тоді Ярослава не змогла здобути перемогу в шоу, але талант маленької дівчинки з розумними очима і двома хвостиками обговорюють і сьогодні.

Зараз Ярославі Дегтярьовій 11 років і вона зразкова учениця 6 класу. Хвостики, які так подобалися глядач, вона замінила на стильну стрижку, але так само мріє стати співачкою і підкорити велику сцену.

Ярослава Дегтярева в 2016 году и сейчас
Ярослава Дегтярьова в 2016 році і зараз

Дівчинка продовжує займатися співом і бере участь у різних конкурсах та фестивалях. Участь у телевізійному проекті так само залишила відбиток на її життя — сьогодні Ярославу часто запрошують у якості моделі на зйомки в кіно і фотопроектах. Вона навіть встигла взяти участь в картинах “У Заповіднику” і “Запалюй!”, які були представлені на фестивалі “Кінотавр”. Глядачі були вражені акторськими талантами дівчинки, не менше, ніж вокальними. Тепер Ярославі пророкують ще й успішне майбутнє в кіно.

У минулому році дівчинка почала активно розвиватися в ще одній творчій галузі — вона відкрила свій канал на майданчику YouTube. Там вона ділиться відеороликами зі свого життя і новими піснями. Напередодні нового 2020 року відбулася прем’єра її роботи “Высоко”, яка набрала понад 500 тисяч переглядів.

Тренер Ярослави Дегтярьової на шоу “Голос. Діти” Діма Білан продовжує спілкуватися зі своєю підопічною і всіляко підтримує її на творчому шляху.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.