Настя Каменських порадувала новим стильним аутфітом шанувальників (Фото)

І хоча Настя продовжує розвивати свою кар'єру, але вона не забуває про інстаграм-блозі. Тут вона може поділитися своїми новими нарядами.

Настя Каменських, яка є популярною і талановитою українською співачкою розмістила на своїй сторінці в Інстаграм чергову фотографію. На фото співачка хвалиться стильним аутфітом. І хоча Настя продовжує розвивати свою кар’єру, але вона не забуває про інстаграм-блозі. Тут вона може поділитися своїми новими нарядами.

Образ Насті Каменських

На фотографії, яку Настя розмістила в Інстаграм співачка з’явилася в цікавій кофтинці. Вона без бретелей і прикрашена чорним пухом. Ця кофточка якнайкраще підкреслює декольте Насті.

Чокери з камінням і підвіски у вигляді вишень, доповнюють її образ. Рожевий ніжний манікюр йде співачці. Це для неї є повсякденним аутфітом. Два високих хвостів волосся – це незвичайна зачіска для Насті Каменських.

Доповнює образ гарний макіяж. Чорні стрілки та коричневі тіні підкреслюють красу співачки. Губи Настя Каменських нафарбувала матовою нюдовой помадою, яка їй дуже личить.

Шанувальники не забарилися відписатися у своїх постах про співачку. Вони захоплено написали, що Настя найпрекрасніша і неймовірно красива.

Думки Насті Каменських

У своєму пості співачка розмірковує про те як потрібно доглядати за собою. Адже це одна з важливих складових у житті кожної дівчини.
Вона розповіла, що коли у людини вихідний день, то можна завжди себе побалувати – більше поспати, прийняти ванну ароматизовану і послухати улюблену музику або подивитися хороший фільм. Але це не найголовніше.

Потрібно завжди вдосконалювати себе та усувати свої недоліки, не тільки фізичні, але й духовні. Потрібно не просто плисти за течією життя, а необхідно звертати увагу на себе. Знати чого ти хочеш і домагатися цього завжди.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.