Діти Оксани Марченко і Віктора Медведчука: хто вони, чим займаються і як заробляють на прожиток?

Людей цікавить не тільки суспільне життя цієї пари, але також і їх взаємини, і діти. ЗМІ та звичайні українці уважно, і з цікавістю читають новини про них.

Громадськості завжди цікаво дізнатися все про зірок шоу-бізнесу. А коли вони ще є дружинами впливових і багатих бізнесменів, то подвійно хочеться знати всі таємниці їхнього життя.

Оксана Марченко такою людиною і є, за яким ЗМІ і звичайні українці уважно спостерігають і з цікавістю читають про неї новини. Вона одружена з великим бізнесменом Віктором Медведчуком.

Людей цікавить не тільки суспільне життя цієї пари, але також і їх взаємини, і діти.
У Оксани Марченко перша дитина син Богдан, який народжений від Юрія Коржа. Він є директором провайдерської фірми «Глобал Юкрейн». Богдан закінчив навчання в Швейцарії. Зараз йому 23 роки. У минулому році він одружився. Звати його обраницю – Катерина.

А вже дочка Дарина народилася від Віктора Медведчука – від другого шлюбу.
До речі Дарина вчиться в Києві в елітній школі і хоче залишитися жити в Україні. Так що зараз вона на повному забезпеченні своїх батьків.

Подружжя Оксана Марченко і Віктор Медведчук не люблять афішувати в соціальних мережах інформацію про своє особисте життя. Винятком було лише той момент, коли Оксана Марченко розмістила кілька фотографій свого сина з його весілля.

У Інтаграм сторіз невістка Оксани Марченко розмістила відео з весілля. На ньому на показані як виступають на весіллі українські артисти, в тому числі були співак Олег Винник і артист оригінального жанру Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки. Ведучий весілля був Григорій Решетник.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.