Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут, і чому вона втекла від “заморського принца”?

Так повелося, що особисте життя публічних людей завжди цікавить їх шанувальників. Ця стаття розповість про "заморського" чоловіка відомої телеведучої Ольги Фреймут.

Дитинство

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Ольга була улюбленою дитиною в сім’ї. З самого дитинства вона виявляла свій характер, самостійно обираючи сукню для дитячого саду. Батьки мало в чому їй відмовляли, намагалися прищепити дівчинці хороший смак. Оля вчилася грі на фортепіано, читала книги, складала вірші і навіть перемагала в поетичних конкурсах. У школі дівчинка намагалася виділитися серед однокласників і користувалася популярністю серед школярів.

Чоловік – іноземець

Ніл Мітчелл
Ніл Мітчелл

Отримавши диплом бакалавра в Львівському національному університеті, Ольга Фреймут поїхала шукати себе в Великобританію. Кілька років пропрацювала на телеканалі “BBC”, знімалася в рекламі, паралельно закінчила Міський університет Лондона і рідний Львівський.

Ольга була не тільки успішною, а й неймовірно красивою дівчиною. Познайомившись в Лондоні з корінним британцем Нілом Мітчеллом, молода Ольга була зачарована його галантністю. Незабаром молоді люди стали разом жити.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Але різний менталітет, ревнивість цивільного чоловіка став обтяжувати Фреймут. Їхні стосунки зіпсувалися і Ольга, будучи вже вагітною, приймає рішення розлучитися з чоловіком і повернутися в Україну. Ось як вона сама про це згадує:

“Він не мого менталітету, жахливо ревнував, мені було з ним нудно. Він був агресивний, неприємний, став мені не цікавий. Я зрозуміла, що моїй дитині такий батько не потрібен “

Ольга стала успішною і самодостатньою. Вона дуже любить свою дочку Злату Мітчелл. Зараз дівчинці 14 років, вона добре володіє англійською. Але “заморський” тато назавжди зник з їхнього життя.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

“Деяких чоловіків варто назавжди викидати зі свого життя. Як ті туфлі, які свого часу натерли ноги, та ще й вийшли з моди. ” – так Ольга Фреймут відповіла на питання про те, чому вона не підтримує відносини з батьком Злати.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.