Фото з-за лаштунків: Катя Осадча новим стильним чином в золотистій сукні привела в захват шанувальників

Телеведуча часто розміщує свої фотографії в соцмережах. Як правило, це фото коли вона бере інтерв'ю у зірок шоу-бізнесу або домашні фото зі своєю сім'єю.

Представники шоу-бізнесу завжди хочуть виглядати привабливо і красиво. Для цього вони використовують візажистів, інструкторів по спорту і звичайно намагаються виходити у світ у новому вбранні.

Катя Осадча, яка є успішною і талановитої української телеведучої розмістила на своїй сторінці в Інстаграм нові фотографії. Таку ефектну Катю ви ще не бачили. Шовкова золотисту сукню їй дуже личить.

Телеведуча часто розміщує свої фотографії в соцмережах. Як правило, це фото коли вона бере інтерв’ю у зірок шоу-бізнесу або домашні фото зі своєю сім’єю.
Зараз вона виклала в соцмережі фото з-за лаштунків проєкту “Голосу країни”.

Як виглядає Катя Осадча

Нещодавно, на випуск шоу вона постала в елегантному і вишуканому образі. На ній було золотаве шовкове плаття з рюшами. Довгий, відвертий розріз сукні до стегон, дозволив телеведучої похвалитися стрункими ніжками. Тендітна фігура Каті була підкреслена тонким поясом.

Коричневі босоніжки з високими підборами підкреслював стрункість її фігури. Масивні срібні сережки-кільця і кільце, доповнювали її аутфіт.

Розпущене, ідеально вирівняні довгі, біляве волосся були розпущені. Завдяки майстерності візажистів, Катя Осадча постала у вишуканому макіяжі. Темні тіні та нафарбовані прозорим блиском губи, вдало завершували її образ.

Такий look телеведучої привів у захват її шанувальників. Вони у своїх постах не забули відзначити привабливість і красу Каті Осадчої та написали, що у неї чудова фігура, оригінальне і красиве плаття і вона просто красуня!

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.