Ткач, Горбунов і Кошовий в жіночому вбранні: кращі пародії на Тіну Кароль (Відео)

Тіна Кароль - відома українська співачка, у якого дуже багато творчих проектів і шанувальників. Тому не дивно, що на неї роблять багато пародій.

Сьогодні ми розповімо вам про три найбільш незвичайних і смішних пародіях на артистку.

Євген Кошовий

Кращі пародії на Тіну Кароль - Женя Кошовий
Кращі пародії на Тіну Кароль – Женя Кошовий

Гуморист з “Вечірнього кварталу ” Євген Кошовий досить часто бере участь і в інших гумористичних шоу, крім кварталу. Так, наприклад, він прийшов на Новий канал і в проекті “Шалена зірка ” Євген нарешті відростив волосся, надів хустку і лаковий тренч. Він вийшов на сцену і став золотим голосом української естради – Тіною Кароль. Гуморист виконав несамовитий трек “Здатися ти завжди встигнеш “.

Вийшло досить граціозно. Євген поскаржився, що найскладніше – це встояти на високих підборах. А також витримати багато годин нанесення гриму в гримерці.

Юрій Ткач

Кращі пародії на Тіну Кароль - Юрій Ткач
Кращі пародії на Тіну Кароль – Юрій Ткач
Кращі пародії на Тіну Кароль - Юрій Ткач
Кращі пародії на Тіну Кароль – Юрій Ткач

“Пузата ” комік і тренер шоу “Ліга Сміху ” Юрій Ткач в новому шоу “Ліпсінк Батл ” на телеканалі “1 + 1 ” вирядився в образ Тіни Кароль. Він виконав той же хіт “Здатися ти завжди встигнеш “.

Фанати однозначно визнали його самим смішним.

Юрій Горбунов

Кращі пародії на Тіну Кароль - Юрій Горбунов
Кращі пародії на Тіну Кароль – Юрій Горбунов

Брутальний телеведучий Юрій Горбунов також взяв участь в проекті “Ліпсінк Батл “, і теж спародіював Тіну Кароль. Цікаво, що пародію на себе Тіна бачила вживу, так як вона стала ведучою проекту “Ліпсінк Батл “.

Він замахнувся на більш складний номер – “Попурі “.

На сцені грандіозного шоу зіркових пародій “Ліпсінк Батл ” телеведучий Юрій Горбунов виконав попурі пісень зоряної Тіни Кароль і спробував перетворитися на співачку. Чи впорався Юрій із завданням і чи отримає звання кращого пародиста країни – дивіться.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.