Светалана Лобода засвітилася у новому кліпі соліста Rammstein

Світлана Лобода відродила чутки про відносини з лідером групи Rammstein Тіллем Ліндеманном, з'явившись у його новому кліпі.

Екс-солістка легендарного гурту “ВІА ГРА” Світлана Лобода зіграла головну роль в новому кліпі на пісню “Frau & Mann” Тилля Ліндеманна, відомого як фронтмен німецької рок-групи Rammstein. Відео було знято в Пітері російський кліпмейкером Сергієм Мінадзе.

У кліпі так само взяли участь американський актор Петер Стормаре і шведський рок-виконавець Петер Тегтгрен.

Світлана Лобода зіграла працівницю заводу, на якому виготовляли, посуд і вироби зі скла, Тілль Ліндеманн — директора виробництва. За сюжетом героїня співачки розбиває партію склянок, за що її і викликають в кабінет до начальства.

Під час сварки директор намагається зґвалтувати свою підлеглу, але Лобода вдаряє його попільничкою по голові і тікає.

Потім виявляється, що героїня Світлани заміжня. Причому за братом Ліндеманна, який незабаром повертається з космосу. Всі персонажі кліпу в кінці зустрічаються за загальним обіднім столом.

Преса вже кілька років підозрює про роман Лободи і Ліндеманна, але конкретних підтверджень або доказів так і не вдалося отримати. Самі ж артисти уникають цієї нескромно теми і всіляко замовчують відповіді під час інтерв’ю.

Нагадаємо, що в 2018 році в Штатах Лобода народила свою другу дочку Тільду. Батька дитини співачка ретельно приховує. Багато шанувальників її творчості впевнені, що саме соліст Rammstein є батьком дівчинки. Деякі навіть впевнені, сама Тільда була названа в честь свого батька Тілля.

Однак, ця загадкова пара не підтверджує і не спростовує чутки. Тому все, що залишається — припускати і насолоджуватися творчістю артистів.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.