Алла Мазур, Яніна Соколова та інші знаменитості Поборовшись онкологію

Ніякі гроші та публічність не розв'язує питання одужання від цієї страшної хвороби.

Онкологія, є головною проблемою сучасного світу. Мільйони людей не змогли впоратися з цією хворобою. Ніякі гроші та публічність не розв’язує питання одужання від цієї страшної хвороби.
Але деяким сильним духовно людям і за допомогою сучасної медицини вдається перемогти рак.

Яніна Соколова

Талановитої та популярної української телеведучої у 2018 році був поставлений страшний діагноз. Про нього вона розповіла громадськості тільки, коли хвороба відпустила. Лікарі її лікували спершу від іншого захворювання, тільки через час зрозуміли, що це онкологія. Під час лікування Яніна працювала і лікувалася, хоча вона втратила волосся, брови та вії. Про її хвороби знали тільки близькі їй люди. Сама Соколова повідомила, що присвятить своє життя людям з такою ж хворобою, як і у неї.

Алла Мазур

 "А "
Алла Соколова

Вона дізналася про діагноз – онкологія у 2019 році. Далі була терапія хімією та операція. І нарешті то у 2020 році хвороба почала відступати. Вона повернулася до роботи. Алла зважилася на стиглий крок, і показала як вона виглядає після курсу хімієтерапія.
Як сказала Алла, тільки завдяки допомозі близьких людей і своїм бажанням жити, їй вдалося перемогти рак.

Міка Ньютон

У неї діагностували рак яєчника. Спершу за порадою матері вона приховувала свій діагноз. Найстрашнішою новиною для неї стало, що вона не може після курсу хімієтерапія мати дітей. Правда потім виявилося, що онкологія була не 3 ступені, а першою. Значить є надія мати дітей після того, як вона вилікується.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.