Ідеальний світ Санти Дімопулос: співачка любить вечірні заходи і смак реальному житті (Фото)

Санта думала що потрібно все робити ідеально, особливо в соцмережах. Вона намагалася відповідати трендам, моді, профілів друзів і манері спілкування.

Не багато зірок шоу-бізнесу можуть дозволити собі реальне життя, без пихатості та показу себе в соцмережах.

Санта Дімопулос, яка була колишньою солісткою групи “ВІА Гра”, поділилася в соціальних мережах своїми думками про те якою вона бачить ідеальне життя. Найголовніше їй захотілося відпочити від соцмереж. Тому вона там знизила свою активність.

Санта думала що потрібно все робити ідеально, особливо в соцмережах. Вона намагалася відповідати трендам, моді, профілів друзів і манері спілкування. У цій соцмережі все ми намагаємося створити для себе ідеальний світ. Однак він відірваний від реальності. І багато хто це не розуміє. Всі поспішають викласти в стрічку свої новини та подивитися як на це реагують шанувальники.

Але у звичайному житті все не так ідеально. Адже ви прокидаєтеся з вм’ятиною на обличчі від подушки, іноді навіть з плямою від соусу на одязі та найголовніше з порожньою головою. Не всі знають, що там можуть бути не тільки розумні думки. Іноді ви можете бути дратівливою і втомленою. Але таких фото намагаються не розміщувати на своїх сторінках користувачі соцмереж.

І це вже не реальне життя, а на їхню думку ідеальна, яка відірвана від реальної дійсності. Все пропускають свої фото через фільтри, щоб вони відповідали моді, трендам і усталеним прийнятим поняттям сучасного життя. Але є й інший смак життя – реальний смак.

І Санта хоче жити таким життям: зустрічати світанок і захід сонця на березі та відчувати смак справжнього життя, а не в соцмережах!

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.