Скандал навколо надгробку артистки “Дизель шоу” Марини Поплавську: що сталося і чим все закінчилося?

Марина Францівна Поплавська - український педагог, гумористка і артистка. За своє життя вона встигла увійти в історію, але трагічно загинула в ДТП.

Як не стало Марини Поплавської?

Марина Поплавська
Марина Поплавська

20 жовтня 2018 рано вранці автобус з акторами “Дизель Шоу ” повертався з чергових гастролей. З невідомої досі причини (передбачається, що водій відволікся або заснув за кермом), автобус з пасажирами врізався у вантажівку.

У тій аварії восени 2018 року постраждали також актори Яна Глущенко, Євген Сморигін та Єгор Крутоголов

Догляд Марини Поплавську з життя став трагічною подією для всієї команди гумористів з “Дизель Шоу “.

У зв’язку з цією трагічною подією, екс-колеги Марини Поплавську вирішили увічнити її пам’ять – вони замовили у скульптора пам’ятник.

Однак сестра померлої актриси розкритикувала цю ідею.

Людмила Поплавська образилася на те, що представники “Дизель Шоу ” навіть не порадилися з Людмилою щодо ідеї та ескізу роботи – вона дізналася про це від знайомих, хоча була найближчою людиною Марині. Вона впевнена, що це питання мало вирішуватися разом, узгоджуватися і з іншими членами сім’ї.

У такому вигляді пам’ятник Марині Поплавську не сподобався її родині

Ось таку скультуру хочуть устновіть на могилі Марини
Ось таку скультуру хочуть устновіть на могилі Марини

Поки остаточно питання з пам’ятником ще не закрите. Шанувальники сподіваються, що близькі Марини і її колеги знайдуть компроміс в даній ситуації в знак поваги до Поплавську.

9 березня цього року зірці “Дизель шоу ” Марині Поплавську могло б виповниться 52 роки і в честь цього її колеги поділилися архівними фото.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.