Телеведуча Никитюк показала свій скромний райдер: з таким гонораром інше може дозволити собі сама

Телеведуча Леся Никитюк зараз дуже затребувана в Україні. Її запрошують на різні заходи в якості зірки, і гонорари за це платять ого-го.

Як сказано на сайтах по букінгу артистів на різні заходи, орієнтовна вартість виступу Лесі Іванівни на вашому заході – 5 тисяч євро. Це не зважаючи на те, що вартість може зрости в святкові дні, а також за рахунок віддаленості місця проведення від аеропорту, перельоту в інші країни і так далі.

У вартість гонорару Лесі не входить її райдер. А він у неї досить скромний. Леся Никитюк показала в Інстаграм-історії, що її на заходах годують фруктами, шоколадом і сиром Рікотта. Також на столі стоїть вода без газу.

Як виглядає райдер Лесі Никитюк
Як виглядає райдер Лесі Никитюк
Як виглядає райдер Лесі Никитюк
Як виглядає райдер Лесі Никитюк
Как выглядит райдер Леси Никитюк
Як виглядає райдер Лесі Никитюк

Нагадаємо, Леся Іванівна Никитюк прославилася як телеведуча завдяки ролі головної ведучої у всесвітньому тревел-шоу “Орел і решка “. Потім її запросив до себе працювати Новий канал, і вона стала обличчям інших рейтингових проектів.

Зараз знаменитість з довгими ногами вже досить сильно розкрутилася для того, щоб брати шалені гонорари лише за свою присутність на заході.

Скільки Леся Никитюк заробляла, коли була ведучою шоу “Орел і Решка “?

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Це питання також хвилює шанувальників.

Яскрава ведуча не приховує свої досягнення і доходи. За свою кар’єру в “Решке ” вона пройшла і стодоларові випробування, і тест золотий картою. Але офіційна зарплата Лесі не дивує, хоча виходить за рамки гонорару звичайного телеведучого. В місяць Никитюк отримувала близько 5 тис. Доларів.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!